ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Ja tam po ketonach wypierdalam dużo bardziej %-D.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3363 / 360 / 0
Mysle ze to 'capienie' to po prostu nadwrazliwosc wechu wskutek zazycia 5-APB. Przyjeciele takze mowili ze strasznie smierdza a ledwo co krople na nich bylo widac.
  • 1951 / 15 / 0
Potu nie leci jakoś dużo, ale jest on BARDZO śmierdzący. Przynajmniej w przypadku moim i znajomych.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Kolor jasno bezowy lub rdzawy. Dobry kolor? Miałem tego samego koloru 5api i bylo spoko.
  • 2334 / 9 / 0
Jasno beżowy to średnio rdzawy, przynajmniej w moim odczuciu.
Ja jadłem 3 jasno beżowe sorty i każdy działał inaczej. W tym jeden ewidentnie inaczej (ten w sumie nazwałbym bardziej pisakowym %-D).
Kurwa, nie wiem czy się śmiać czy płakać, mówiąc o kolorach RC.
  • 290 / / 0
To powinno robić furrorę w klubach...
170mg batch II przy mojej wadzę 80kg i smigam całą noc.Jest ostro i grubo.Ale jak ktoś jest już obeznany w temacie to spoko ogarnie...W moim przypadku to jest już granica między normalnym(powiedzmy akceptowalnym) widzeniem, a oczopląsem ..Żeby mieć podobny stan po pixach które śmigają w klubie to 3-4 musiałbym wszamac.Mnie tam ogolne jakoś apb bardziej pasuje niż MDMA ;) Jest moc tylko nie chlać za dużo do takiej dawki bo możemy się obudzić dnia następnego i "co ja tu robię , gdzie ja jestem".Z białym spoko się miesza tylko nie przesadzać .
  • 2334 / 9 / 0
IMO 6 i 5-APB to bardziej imprezowe uzywki, niz mdxx. Takie MDMA bardziej mi podchodzi do posiedzenia, ze znajomymi i pogadania a mniej i bardziej powazne tematy, przy jointcie.
  • 247 / 1 / 0
0.5 g na 3 osoby, zjedzone w kapsułkach nie podziałało prawie wcale. Coś jak słabe 6apb i to bardzo zamulająco.
2 z tych osób w ogóle nie tykają RC.
  • 3449 / 130 / 8
blablab pisze:
Kurwa, nie wiem czy się śmiać czy płakać, mówiąc o kolorach RC.
%-D

Śmierdzący pot to też prawdopodobnie efekt zanieczyszczeń, a nie działania samej substancji. Chociaż mechanizm powstawania jebiących związków może być dużo bardziej skomplikowany niż jestem w stanie ogarnąć.

@salvinorin
oszukał Cię vendor.
  • 427 / 2 / 0
moze na niektorych to tak dziala, mnie bialy sort od /cut/ tez nie klepie gdzie inne po 90pln rozkurwialy %-D

literki też niet; w tym dziale rozmawiamy o efektach a nie sortach #czeslaw
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.