Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 129 / 8
Dla przeciętnego zjadacza Akodinu 75 mg to zdecydowanie za mała dawka, osobiście bym celował co najmniej w 150 na pierwszy raz.
  • 481 / 6 / 0
w udo boli mnie,jak jakis pedał ale w ramie wole tylko własnie 150mg w ilu ml.?
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 3 / 0
2ml... ale udo to jednak udo.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 6 / 0
w2ml 150?! to spali miesnie az beda skwierczały takie jajca to iv sie robi a nie IM :scared:
Pomijajac ze potem nie ma sie zył i konczyn %-D
Mocno drazniaca jest w roztworze i soli?
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 3 / 0
Sorry, ale nie rozumiem. Nie wali się w mięsień więcej jak 2 ml.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 6 / 0
czego methoxy czy ogolnie?
ogolnie domiesniowo mozna podac 15ml roztworu. Tylko to bolesne i 15ml na dwa razy(cokolwiek by to nie było)
dlatego wazne jest stezenie mg/ml aby obliczyc odpowiednia dawke
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2011 przez O*Men, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 325 / 3 / 0
Jeżeli koleżanka Tanata rozpuszczała 30mg w roztworze poniżej 1ml, a reszta wali setkę w dwóch do sobie dodaj trochę wody. Jesteś jednym z prekursorów więc sam obliczaj dawki i stężenia, bo to nowy u nas środek i gdyby nie zagraniczne strony, to nawet nie do końca by było wiadomo jak to oralnie przyjmować. A tu już wszyscy za szprycę się biorą. Ja też próbowałem sam na sobie jak to wyjdzie... i udało się. :)
  • 481 / 6 / 0
obliczyc to ja sobie oblicze w pare sekund ale to jest pojeb..ne stezenie. keta tylko I.M a szpryce to nie znam takiego słowa. trocche kultury
W 1ml to ta seta to była sszklanka cherbaty z kilogramem cukru. To jest martwica tkanek od razu i pamietac trzeba ze to nie z apteki i khu wie co to wogolee jest i z czyym ;]
  • 481 / 6 / 0
O*Men pisze:
obliczyc to ja sobie oblicze w pare sekund ale to jest pojeb..ne stezenie. Keta tylko I.M a szpryce to nie znam takiego słowa. trocche kultury
W 1ml to ta seta to była sszklanka cherbaty z kilogramem cukru. To jest martwica tkanek od razu i pamietac trzeba ze to nie z apteki i khu wie co to wogolee jest i z czyym ;]
Chodziło o Herbate :blush:
A czego to niby jestem prekursorem? 8-(
  • 132 / 1 / 0
Bez przesady z tą martwicą. Myślę, że 100mg/2ml nie jest beznadziejnym pomysłem, choć ja bym to podzieliła na 2 iniekcje po 50mg/1,5ml w każde udo.
ogolnie domiesniowo mozna podac 15ml roztworu. Tylko to bolesne i 15ml na dwa razy(cokolwiek by to nie było)
Nigdy w życiu bym na to się nie zdecydowała..może i jestem szczupła, i mięśnie mam nikłe, i to dlatego jak kiedyś podawałam prawie 2ml w jedno miejsce to czułam narastający ból, a potem jeszcze trochę płynu po prostu wypłynęło po wyjęciu igły..U mnie max w jedno miejsce (udo) to 1,5ml.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.