Skoro miałeś 4 miechy przerwy to opłaca Ci się palić zioło skoro za parę dni masz multitest? Chyba lepiej sobie odpuścić niż ryzykować..
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
- tramal
- afobam
- oksykodon
- thc
? Tak mniej wiecej. Kazda z tych substancji rekreacyjnie od czasu do czasu (nic na stale), ale chcialbym wiedziec jakie ew. odstepy utrzymywac.
przeniesiono do odpowiedniego wątku - WRB
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
25 marca 2024angtek pisze: Ile utrzymuje się w organizmie pseudoefedryna przy braniu przez miesiąc po kilkanaście sztuk?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.