Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 318 / 0
Kto z Was miał doczynienia z freebase?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Re: aMT
Nieprzeczytany post autor: emerx »
Ja miałem, waporyzacja ~25 mg (ale z pewnością nie poszło mi najlepiej za 1 razem; straty w materiale) dawała specyficzne naspidowanie, chęć działania, wyostrzone zmysły – głownie kolory. Dość spora empatia (duża chęć przebywania z ludźmi), poprawione samopoczucie co jakiś czas zahaczające o euforie. Głębszej psychodelii po tym nie uświadczyłem. Lekki bodyload utrzymujący się przez cały czas działania (mdłości). Smak i zapach bardzo podobny do DMT. Nie jestem tego fanem, może jeszcze kiedyś dam szanse. :-)
Miej dystans
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Ja też miałem kiedyś freebase, ale waporyzacja mniejszych ilości (20-30mg) dała fajny efekt tylko z późniejszym dopaleniem kanna, samo AMT średnio mi się podobało.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Nie warto tracić ani czasu, ani zdrowia, ani kasy na amt.
  • 705 / 16 / 0
A mi się bardzo spodobało amt, w mniejszych dawkach bardzo przyjemnie się po nim pracuje na nockach zwłaszcza, w większych dawkach przyjemnie się słucha po nim muzyki.
Następnym razem mam zamiar stestować dawki rzędu ~100mg, prócz tego chciałbym się upewnić czy miks z fluoro-amfetaminą nie stanowi zagrożenia jak z x-apb na przykład? Hę?
Ryyyyyyyba!
  • 4807 / 270 / 0
Nieprzeczytany post autor: TheLight »
100mg, oszalałeś? Jeśli podobne ilości słabo robią, to nie wiem czy w ogóle masz aMT, dla mnie 50mg w bombce to było FCHUJ mocno. Taka ilość stanowi już poważnie zagrożenie dla zdrowia, a jeszcze w miksach.. Lepiej z tym nie szarżować.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Lepiej nie miksuj w ten sposób, bo AMT i tak już samo w sobie jest speedujące (strukturalne podobieństwo do amfetaminy), a jeszcze podobno to jest lekki iMAO, więc nie ryzykowałbym. Ale dla pewności poczytaj na zagranicznych forach, bo u nas to nie była nigdy zbyt popularna substancja.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6234 / 446 / 12
Wspieram pogląd, że mieszanie ze sobą dwóch wydajnych iMAO, jakimi są m.in. aMT i fluoroamfetaminy może się skończyć źle.

Dawka samego aMT - kolega wyżej opisał.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 705 / 16 / 0
Z miksem jednak się wstrzymam, ale nie sądzę żeby było 100mg za dużo. Na pewno pierw sprawdzę 80mg, przy 50mg nie było źle, tzn. nie uważam że było jakoś specjalnie słabo, ale wiem że mogło być lepiej. Co do jakości, to na pewno jest aMT, przy dawkach rzędu 35mg zaczynały się efekty psychodeliczne (swoją drogą pracowanie pod wpływem tego środka jest bardzo ciekawe :cheesy: ).
Szkoda że wszystko co dla mnie działa najlepiej jest imao i nie można tego mieszać :-(
Opiatów /tramalu/ też powinienem unikać przy próbach z amt/fma?
Ostatnio zmieniony 06 września 2012 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 6234 / 446 / 12
Tak, tramal z aMT to też ryzykowna sprawa.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.