Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: grzybiarz »
Ja tam zaraz ide po 4 Vipy z biedronki.
Nie mam ostantio siana, a domowka sie zapowiada.
Salvie wezme, co by było "lepiej" :)
  • 8 / / 0
Eee, ulubione piwa, tak?
No to Tatry, Harnasie, Żywce (ostatnimi czasy - często).... No i rożnie... Często też Sarmackie z Bierdo %-D
Uwaga! Użytkownik No Name nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Dębowe, Lech (tylko Premium), Heineken, Reddsy mogą być, poza tym jestem otwarty na wszystkie inne opcje, ale wole inne alkohole :cheesy:
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
Carlsberg, Carlsberg, Carlsberg! Uwielbiam ten smak. Inna opcja to Heineken, Lech, Tyskie. Kupuję te, chyba, że ktoś stawia -> pozostawiam mu przywilej wyboru %-D. Kiedyś na hektolitry leciały pospolite czarnuszki, ale jakoś się przepiły. Od jakiegoś roku coraz mniej piję.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Najchętniej spożywane przeze mnie browarki to:
1. Żubr
2. Warka
3. Harde Mocne %-D
4. Żywiec
5. Lech
6. Mocne (Jabłonowo) %-D
7. Heineken
8. Czarny Specjal
9. Volt
10. Dębowe Mocne
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2009 przez opiofan, łącznie zmieniany 5 razy.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 200 / 1 / 0
Spróbujcie Łomżę.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
u mnie nie ma, to piwo lokalne. Tak jak specjal, niewielu może się nim cieszyć :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ciechan jest ok.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
[quote="Jezus"]
u mnie nie ma, to piwo lokalne. Tak jak specjal, niewielu może się nim cieszyć ]

W Bytomiu jest. Sprawdź centra handlowe.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Mam tu jeden sklep w którym jest dużo niespotykanych browarów (kiedyś podobno nawet Perłę mieli, ale się nie załapałem), mogę sprawdzić, skoro polecasz :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.