Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 21 / 0
U mnie na izbie biją.Nawet pacjent z mojej sali dostał pare razy po pysku od sanitariuszy hehe.Pardon za offtop.

Już w temacie dodam, że niedawno brałem 6mg+3 piwka i było bardzo ok.Niezmiennie polecam estazolam.
  • 114 / 2 / 0
MajkiMajk pisze:
U mnie na izbie biją.Nawet pacjent z mojej sali dostał pare razy po pysku od sanitariuszy hehe.Pardon za offtop.

Już w temacie dodam, że niedawno brałem 6mg+3 piwka i było bardzo ok.Niezmiennie polecam estazolam.
U mnie na izbie nie biją Wiec miałeś pecha widocznie :-D
  • 1169 / 17 / 0
Fajny ten estazolam tylko że brałem go z zamiarem ab zasnąć, a tak to siedzę wczyilowany po 4mg i djaranym solidnym buchu. Jest bardzo przyjemnie, a biorę 1 raz :)
  • 2518 / 28 / 0
Ja tam estazolamu nie wspominam zbyt dobrze. Miałem kiedyś paczkę tego benzo, zjadłem kilka tabletek. Po czym staliśmy z kumplem w jakimś parku, gadaliśmy z jakimś żulem, popijając z nim piwo z jednej butelki (Warka 1,5l PET). Mieliśmy iść na imprezę, ale nigdy nie dotarliśmy na miejsce. Rano siedząc na dworcu PKP i czekając na pociąg, załączyła mi się jakaś reakcja paradoksalna, bo byłem pobudzony, wkurwiało mnie wszystko niemiłosiernie, tak że wypomniałem kumplowi całe jego życie. W pociągu puściłem gigantycznego bełta i nie zważając na głośne komentarze innych pasażerów jakoś dojechałem do domu. Wszystko skończyło się dwoma dniami ostrego rzygania, chyba dopadła mnie żulerioza, albo jakieś inne świństwo :emo:
  • 642 / 14 / 0
bezno benzo nie równe
klony i alpra najlepsze ..pamiętam jak kiedyś kupiłem oryginalny xanax ...to dopiero klasę miały te benzo
  • 413 / 4 / 0
Esta też fajny.dobry na sen zjazdowy min.
Siste, viator!
  • 509 / 3 / 0
Od dzisiaj pluję syfem i tutaj; dostałem Estę od doktora psychiatry tak o sobie, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby pytać.
W każdym razie było tak: najpierw się nasłuchał ile to potrafię wyjebać Alpry i stać, a potem mówi "(...) dostanie pan ode mnie dwa opakowania Estazolamu (...)".
Szczerze pisząc, nie miałem dotąd przyjemności, ale że to ma być na złagodzenie Alpro-zrzuty, to albo specjalista-idiota, albo benzo niedoceniane ;>
To przypadkiem nie jest benzo o charakterystyce nasennej? Brać rano, czy będzie się kończyć jak po Stilnoksie? ;>
  • 151 / 2 / 0
Odradzam. Wg mnie estazolam jest bardzo słaby, gwarantuje jednak niezłe zamulenie. Ja nie poczułem nic więcej niezależnie od dawki
  • 413 / 4 / 0
nie będzie sie konczyc jak po zasranym stilnoksie.w Koncu benzo to bezno, i chociaz te naseny i inne stilno, odziaływują również na rec.Gaba to mechanizm jest zgoła inny.
Brać wybitnie na noc.Spoko sprzęt.rakraacuyjnie w małych dawkach na dzien..
Brałem stilnox chyba ze 4 wszystkiego paczuszki i ze zdziwieniem czytałem opinie o jakichs tam niesamowitych jazdach(filmy na jawie ,krązenie po pokoju) ja tego nie miałem ...może dlatego ,że nigdy nie przekroczyłem dwudziestki mg o raz??

\\
Siste, viator!
  • 509 / 3 / 0
kowal1125 pisze:
nie będzie sie konczyc jak po zasranym stilnoksie.w Koncu benzo to bezno, i chociaz te naseny i inne stilno, odziaływują również na rec.Gaba to mechanizm jest zgoła inny.
Brać wybitnie na noc.Spoko sprzęt.rakraacuyjnie w małych dawkach na dzien..
Brałem stilnox chyba ze 4 wszystkiego paczuszki i ze zdziwieniem czytałem opinie o jakichs tam niesamowitych jazdach(filmy na jawie ,krązenie po pokoju) ja tego nie miałem ...może dlatego ,że nigdy nie przekroczyłem dwudziestki mg o raz??

\\
Być może, ale po Stilnoksie sny na jawie to chleb powszedni, więc może i po odpowiedniej dawce Esty... się zobaczy ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.