Już w temacie dodam, że niedawno brałem 6mg+3 piwka i było bardzo ok.Niezmiennie polecam estazolam.
MajkiMajk pisze:U mnie na izbie biją.Nawet pacjent z mojej sali dostał pare razy po pysku od sanitariuszy hehe.Pardon za offtop.
Już w temacie dodam, że niedawno brałem 6mg+3 piwka i było bardzo ok.Niezmiennie polecam estazolam.
klony i alpra najlepsze ..pamiętam jak kiedyś kupiłem oryginalny xanax ...to dopiero klasę miały te benzo
W każdym razie było tak: najpierw się nasłuchał ile to potrafię wyjebać Alpry i stać, a potem mówi "(...) dostanie pan ode mnie dwa opakowania Estazolamu (...)".
Szczerze pisząc, nie miałem dotąd przyjemności, ale że to ma być na złagodzenie Alpro-zrzuty, to albo specjalista-idiota, albo benzo niedoceniane ;>
To przypadkiem nie jest benzo o charakterystyce nasennej? Brać rano, czy będzie się kończyć jak po Stilnoksie? ;>
Brać wybitnie na noc.Spoko sprzęt.rakraacuyjnie w małych dawkach na dzien..
Brałem stilnox chyba ze 4 wszystkiego paczuszki i ze zdziwieniem czytałem opinie o jakichs tam niesamowitych jazdach(filmy na jawie ,krązenie po pokoju) ja tego nie miałem ...może dlatego ,że nigdy nie przekroczyłem dwudziestki mg o raz??
\\
kowal1125 pisze:nie będzie sie konczyc jak po zasranym stilnoksie.w Koncu benzo to bezno, i chociaz te naseny i inne stilno, odziaływują również na rec.Gaba to mechanizm jest zgoła inny.
Brać wybitnie na noc.Spoko sprzęt.rakraacuyjnie w małych dawkach na dzien..
Brałem stilnox chyba ze 4 wszystkiego paczuszki i ze zdziwieniem czytałem opinie o jakichs tam niesamowitych jazdach(filmy na jawie ,krązenie po pokoju) ja tego nie miałem ...może dlatego ,że nigdy nie przekroczyłem dwudziestki mg o raz??
\\
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.