Już w temacie dodam, że niedawno brałem 6mg+3 piwka i było bardzo ok.Niezmiennie polecam estazolam.
MajkiMajk pisze:U mnie na izbie biją.Nawet pacjent z mojej sali dostał pare razy po pysku od sanitariuszy hehe.Pardon za offtop.
Już w temacie dodam, że niedawno brałem 6mg+3 piwka i było bardzo ok.Niezmiennie polecam estazolam.
klony i alpra najlepsze ..pamiętam jak kiedyś kupiłem oryginalny xanax ...to dopiero klasę miały te benzo
W każdym razie było tak: najpierw się nasłuchał ile to potrafię wyjebać Alpry i stać, a potem mówi "(...) dostanie pan ode mnie dwa opakowania Estazolamu (...)".
Szczerze pisząc, nie miałem dotąd przyjemności, ale że to ma być na złagodzenie Alpro-zrzuty, to albo specjalista-idiota, albo benzo niedoceniane ;>
To przypadkiem nie jest benzo o charakterystyce nasennej? Brać rano, czy będzie się kończyć jak po Stilnoksie? ;>
Brać wybitnie na noc.Spoko sprzęt.rakraacuyjnie w małych dawkach na dzien..
Brałem stilnox chyba ze 4 wszystkiego paczuszki i ze zdziwieniem czytałem opinie o jakichs tam niesamowitych jazdach(filmy na jawie ,krązenie po pokoju) ja tego nie miałem ...może dlatego ,że nigdy nie przekroczyłem dwudziestki mg o raz??
\\
kowal1125 pisze:nie będzie sie konczyc jak po zasranym stilnoksie.w Koncu benzo to bezno, i chociaz te naseny i inne stilno, odziaływują również na rec.Gaba to mechanizm jest zgoła inny.
Brać wybitnie na noc.Spoko sprzęt.rakraacuyjnie w małych dawkach na dzien..
Brałem stilnox chyba ze 4 wszystkiego paczuszki i ze zdziwieniem czytałem opinie o jakichs tam niesamowitych jazdach(filmy na jawie ,krązenie po pokoju) ja tego nie miałem ...może dlatego ,że nigdy nie przekroczyłem dwudziestki mg o raz??
\\
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.