Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Azuzu Pazuzu pisze:A jeśli by ten filtr zwilzyc woda ? Straty by byly jeszcze niższe.
A filtr w strzykawce najlepiej jest zmoczyc, bo siedzi na własciwym miejscu i jest zbity.
Azuzu Pazuzu pisze: (...) po 5 dniach się zlamalem. Po prostu tak mnie psychika ciagnela ze nie dalem rady. (...) Katar jako objaw abstynencji jest taki ze pluje się flegma taka aż czarna? Nie pale. Zalegala mi w okolicach zlaczenia nosa z gardlem. Okolo 2 dni. Bezsenność. Bole mięśni. Gęsia skórka, pocenie się masakryczne i smierdzace. Po jednej nocy moja pizama wazyla parę kg. A w pokoju tak cuchnelo ze masakra. Cale luzko do przebrania.
to właśnie był skręt spowodowany odstawieniem majki. im częściej, im dłużej, im wyższe dawki będziesz brał, tym skręt będzie coraz mociejszy i coraz dłuższy. nie 2 dni, a 2 tygodnie.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Taką wiecie... gotową do wystrzału :)
PS.
tak na prawdę chodzi mi o to czy jak będzie w ciemnym miejscu (plecaku) to jej się nic nie stanie przez ten dzień czy półtorej?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Berig pisze:O majkę bym się nie bał, ale szansa na to, że znajdziesz tam jakieś bakterie i dostaniesz pirogena zwiększa się z upływem czasu.
upływ czasu masz na myśli: minuty/godziny/doby?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.