Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 495 / 148 / 0
Jak mnie zaczęły jakieś lęki łapać przy drugim kontakcie z ziołem, ale w sumie to pierwszym takim porządnym to mi pomogło takie zebranie faktów i powtórzenie sobie ich w głowie. Powtórzyłem sobie kilka razy że po prostu leżę u kolegi zjarany i to mnie dość szybko uspokoiło. Ewentualnie można też spróbować innego podejścia, przykładowo (też przy drugim) braniu grzybów jak w pewnym momencie zaczęły się lęki to po prostu je zaakceptowałem a wtedy prawie od razu znikły. Zioło też jest lekkim psychodelikiem więc może takie podejście jak do psychodelików też pomoże.
  • 45 / 3 / 0
Siemka palacze i inne wapyzatory. Palę ok. 15 lat z czego 10 to codziennie kilka wiader. Wiek 30+-. Przez te lata może były z dwie przerwy na miesiąc lub tydzien. I tutaj mocne postanowienie poprawy z wiadomych powodów - ile bym nie spalił czy apteki czy skuna to ciężko się dobrze upalić. Nie liczę na banie jak za małolata ale żeby chociaż trochę się wyluzować. Kupiłem wapka HR edge i wapuję z niego ale jak się można domyślić efekty są nie zadowalające. Stąd moje pytanie, mianowicie ziółko mam zamiar przyjmować już tylko z wapka. Ile czasu potrzebuję na zbicie tolerancji żeby znowu odczuwać jakieś pozytywne efekty? Proszę nie proponować mi jakiś cbd itd. bo to tylko bardziej mnie rozdrażnia. Bardziej oczekiwałbym rady po jakiej przerwie tolerka spadnie, ew. jakieś inne porady (nie szukam zamienników). Chętnie wysłucham propozycji ludzi z podobnych stażem. Pozdrawiam ;)
  • 1455 / 596 / 0
@Kurak111 tu nie ma zadnego magicznego sposobu po prostu pal rzadziej raz albo 2x w tyg i tolerka spadnie . Z takim stazem moze to troche potrwac , sproboj po wysilku fizycznym wtedy daje mocniejsze odczucia . Swoja droga mogles to napisac w watku glownym .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 241 / 32 / 0
@Kurak111 chłopie jak chcesz dobra banie z takim stażem to ciężko będzie Ci sie ustatysfakcjonować, polecam zrobić jakieś dobre edibles i wtedy bedziesz mieć konkret i na długo :)
  • 583 / 56 / 0
Mnie już po dniu przerwy lepiej robiło, ale warto zaczekać chociaż tydzień bo tolerka szybko wróci. A po 2-3 msc przerwy, po zapaleniu powinieneś zawstydzić się przed samym sobą, że masz pizdę jakbyś palił pierwszy raz jako nastolatek
  • 3455 / 557 / 2
Potrzebujesz czegoś co Ci jebnie w łeb, skoro zwykłe zioło już nie działa.

Spróbuj mocny haszysz.

Mnie jak zioło nie kopało paliłem dopalacze to znaczy wyglądem przypominało taką zieloną roślinkę bardzo lekkie syntetyczne. Roślinka taka. Mówili na to po prostu syntetyk "ej bierz małe buchy i pal po odrobinie ziomuś bo mocne". Spotkałem się również z nazwą maczania maczanę maczany.

Oczywiście nikogo nie namawiam do palenia syntetycznych maczan, po prostu opisałem swój przypadek, że ja osobiście paliłem syntetyczne maczany jak już zioło zwykle nie kopało mnie. I hasz.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Po dwóch tygodniach przerwy zajebałem bongosa na kaca i poskładał. Były nawet myśli, żeby więcej nie dopalać, ale po kilku godzinach przeszły :D Każdy kolejny buch robił coraz słabiej, aczkolwiek nie powiedziałbym, że słabo. Dwa dni później odstawiłem trawę znowu, zanim by człowiek popłynął. Więc tak jak @CieplaPoduszka pisał, musisz palić dużo rzadziej. Codzienne smażenie i niska tolerancja nie idą w parze.
Syntole klepią na pół godziny i też szybko tolerka skoczy, więc to słaba alternatywa w mojej opinii. Do tego w chuj niezdrowa, ryzyko zapaści, psychozy - gra niewarta świeczki.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 4386 / 703 / 2117
A może jakieś trefne ziółko dostajesz, albo zbyt łapczywie palisz? Chuj wi. Kwestia tego jak się nastawisz. Fresh mind moim zdaniem przy zielsku musi być. Ja właśnie bardziej byłem skłonny do paranoicznych myśli i bad tripów w domu, niżeli gdzieś na działkach przy ognisku w ciemnej dupie z grupą ziomków.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 84 / 18 / 0
Ta podatność na sugestię po spaleniu,jest niesamowita. Wystarczyło,że był w tv jakiś program o ciężkiej tematyce,to zaraz pojawiały się srogie rozkminy, albo gdyby ktoś mi powiedział, że słabo coś wyglądam,to zacząłbym sobie wkręcać, że jestem na coś chory itp itd.
To pewnie kwestia odmiany. Czasem byl od razu taki terror, że ja pierdole,a innym razem bajka,mimo mocnego ujebania. Ciężko mi stwierdzić czy lubię M czy nie.
Jebem ti pičku materinu
  • 111 / 36 / 0
Miał ktoś z was straszną depresję, nawet 2-3 dni po jednorazowym zapaleniu mj?
Nie wspominając już o ciągach.

Zawsze gdy zapalę 1 dzień, to potem, przez 2-3 dni, mam straszliwą depresję.
W ciągach, to już w ogóle, potrafi się utrzymać do tygodnia, po takim tygodniowym ciągu, gdzie leci minimum 1g dziennie.

Palę medyczniaka, ale kiedyś i uliczniaka.Jedynie mogę jeszcze napisać, że kiedyś tak zioło na mnie nie działało.
Nie wiem, co się stało.Ktoś się z takim czymś spotkał?
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.