ODPOWIEDZ
  • 223 / 30 / 0
No mnie kurde namówiliście. Ostatnio przez przypadek sobie przypomniałem o mojej miłości z lat młodzieńczych, bo kumpel wyciągnął Alpine i jak poczułem to, to za dwa dni już w moim pudełeczku na różne szpargały leżała alpina, redbull i moja ulubiona - Gletscher Prise. Czuję się jak pierdolony sarmata. ;D Jak troszkę grosza będę wiecej miał to sobie zrobie stosowną kolekcję. ;D Ale z rana na pobudke redbull plus 400mg kofeiny bezwodnej plus kawka, klon, lor i za 30 minut jestem jak maszyna ;)
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 2538 / 215 / 0
@eiffel65 współczuje, mam podobnie. Kiedyś tabaczyłem jak wściekły i 0 ubocznych, potem dostałem jakiejś alergi że nawet niewielka ilość tabaki zatykała mi zatoki na amen na cały dzień. Zrobiłem jakieś 4 lat przerwy, i zakupiłem pare dni temu JBR Blue oraz Ozona Orange. (O-type). Na jbr się rozczarowałem, czytałem o niej spodziewałem sie czegoś lepszego, smak mentol z hmmm cukierkami lodowymi, nikotyny mało, za to niezle odtyka nos. Ozona orange nadal trzyma poziom, przepyszna naturalna pomarańcza, łagodna dla nosa a czuć nikotynowe działanie. Niestety nos nienajlepiej znosi, parę razy sypne, chwilowe odetkania, i zaraz przytkane zatoki. Po większej ilości całkiem. Szkoda że już nie ma Ozona grado cofee, ta była przepyszna. Częściej pociągam beztytoniową Ozone weiss po niej brak problemów z nosem. Powiedzcie mi jak to jest z tym zamawianiem na allegro, niby tylko dla firm; wymagane udostępnienie danych do faktury itp. Faktycznie musiałbym im podać Nip i dane firmy? Czy to tylko taki pic na wode i wysyłają normalnie?
  • 3245 / 623 / 0
Ja mam na oku sklep w którym sprzedają detalicznie, mały wybór ale jest. Chcesz na PM?
@chlorekturbokofeiny
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Najlepsze owocowe od ozona. Te orzeźwienie tabaki uwielbiam, jednak nos na drugi dzień..
  • 38 / 4 / 0
Nie ma lepszej substytucji do rzucania papierosów niż tabaka. Pamietajcie tylko żeby się wysmarkać. To powinno ograniczyć uboki i damage na śluzowce.
  • 346 / 116 / 3
09 września 2020JaszczurRPT pisze:
Nie ma lepszej substytucji do rzucania papierosów niż tabaka.
To ciekawe co piszesz, bo na mnie osobiście tabaka w zasadzie nie działa. Biorę ją trochę z przyzwyczajenia. Palę okresowo wymiennie z okresami niepalenia. Teraz mam okres bez papierosów.

Trochę wciągam (Red Bull) ale jak sobie o tabace zapomnę, to nie doświadczam jakichś braków.
  • 203 / 25 / 0
Ja za to swego czasu bardzo się w tabakę wciągnąłem. W przeszłości i tabaczyłem i paliłem papierosy, czasami próbowałem plastrów nikotynowych w małych dawkach do nauki. Były momenty, że paczka Red Bulla szła w 3 dni, a wychodziłem o 23 kupić byleby do rana wytrzymać. Nikotyna jak nikotyna :). Podoba mi się sama w sobie, ale jak człowiek się wciągnie to śluzówka dostaje za mocno mimo próby podratowywania jej w jakiekolwiek sposoby.
  • 2538 / 215 / 0
@VERBALHOLOGRAM a dzięki już sobie ogarnąłem :) Jak ktoś szuka potężnej dawki nijotyny to polecam tabake Dark Viking. Naturalny tytoniowy smak, spora wilgoć, grubo mielona. Potrafi konkretnie zakręcić w głowie, mocniej niż szlug bez tolerki, jak się przeholuje to i rzyganie.
  • 38 / 4 / 0
Największe dawki nikotyny są w wyrobach indianskich. Rape. A co do tego rzucania. To sam napisałeś że stosujesz zamiennie z piapierosami. Czyli jakbyś miał odrobinę samozaparcia i szczere chęci to byś został przy innych źródeł lach nikotyny niż papierosy.

Fuzja - D5

A co do klasycznej tabaki to rzeczywiście te Bernarda są super. Moja ulubiona to świerkowa.
  • 33 / 3 / 0
Również polecam tabaki Bernarda. Najlepsze tabaki według mnie :)
Uwaga! Użytkownik miksss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.