Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Zaczynasz tą zabawę jak ja, nieprzygotowany i olewasz podstawy bhp. Ja dzięki temu mam blizny do końca życia i każde lato w długim rękawie, jeszcze zrosty i pochowane żyły. Czytaj jak to się robi bezpiecznie !
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3452 / 723 / 9
Ojeżu, scaryfication modyfication jak to powiedział popek. Zawsze to jakiś plus do oryginalności,
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 42 / 1 / 0
Blue_Berry pisze:
Można to usunąć i dobrze by było, żebyś o to zadbał.

Czyli jak mam ostre zrosty na rękach od wielokrotnego walenia to jest możliwość jakoś udrożnić tę żyłę ? Nie mam jak kolega burchla, tylko po prostu zrosty od wielokrotnego wkłucia, tak przynajmniej w szpitalu pielęgniarka skwitowała moją żyłę jak wenflon mi starała się założyć. Czasem też mi drętwieją ręce...
  • 3523 / 52 / 0
Brałem kiedyś sterydy które właściwie wszystkie oprócz winstrolu oparte są na oleju a te jak wiadomo należy podawać domięśniowo. Co stałoby się gdyby taki środek podać dożylnie? Czy ryzyko zgonu jest wysokie?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1107 / 52 / 0
Ponoć nawet bardzo wysokie, dlatego zawsze przed podaniem należy wykonać aspirację, aby upewnić się, że nie jesteśmy w żyle.
Chuj na kaczych łapach
  • 3523 / 52 / 0
Najgorsze przy iniekcjach środków na oleju jest to,że trzeba używać grubych igieł 0.8 a widziałem hardcorowców którzy używal 1.0.To prawdziwa armata
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 708 / 6 / 0
Nie wyobrażam sobie 1.0 walić. przeciez to na caly kabel :d
Najwieksza jaka podawalem to 0.7 metkata+majka bkeda speedball
Najgorszym bledem bylo podawanie alfy 0.7 ..... nigdy wiecej
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 5800 / 1191 / 43
Dla mnie zrobienie strzała trwa dziś ok. 10 sekund. Pyk, pyk i strzał. Ważne jest poznać swój układ krwionośny, i swoje ciało. Mógłbym nawet z zawiązanymi oczami strzelić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3452 / 723 / 9
Chyba domięśniowo. Przy następnej okazji zrobimy konkurs. Za chuj nie wierze, że Ci się uda.

Mam wrażenie, że żyły mają swoją granicę przyswajalności. No może nie tak do końca można to nazwać, ale nawet przy czystym strzale, gdy nie czuć pieczenia to później robią się takie stwardnienia, zgrubienia. Stwardnienie rozsiane %-D No a jak strzelimy i inne, nowe miejsce to jakby jest lepszy kop.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 219 / 18 / 0
Po dobrym strzale Ci twardnieją żyły? :O
Jeśli strzelasz metkata, to prawdopodobnie strasznie niedbale go syntezujesz lub/i oczyszczasz.
A w najlepszym razie robisz za małe odległości między wkłuciami i za często wkłuwasz w to samo miejsce.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.