Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / / 0
Ta moja wygląda jak powder na erowidzie.
http://www.erowid.org/chemicals/methoxe ... 3_disp.jpg
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3363 / 355 / 0
Nie wiem kto usuwa moje posty...

Jeśli masz taka jak na zdjęciu to jest raczej ok, aż tak żółta nie jest %-D

Btw, pod język jest mocniej przy dawkach ~50mg niż donosowo
  • 18 / / 0
Czy sort pod postacią białej soli ( dokładnie wyglada jak sól , może troche drobniejsze) jest w miarę ok czy to jakiś wał ?
Narazie badam tą substancje od tygodnia po jakies 20-30mg na sen
Raz trochę więcej sypnąłem to juz się nogi plątały jak do kibla szedłem , podczas poruszania wydawało mi się jakbym miał ze 3 metry wysokości i unosił się nad ziemią , nie czułem prawie nóg.
  • 405 / 2 / 0
a w porównaniu do wciągania to spadek mocy przy polknięciu 100mg jaki jest? duzo słabiej?
  • 397 / / 0
Waporyzacja (o ile można tak to nazwać [nasypane na nożyk do tapet, podgrzewane od dołu i dym wciągany lufką]) przebiegła zaskakująco pomyślnie. Wrzuciłem z kuzynem po 25mg w klamke, mi weszło po kilku minutach, poprawa nastroju, trochę szumów w głowie, przyjemny stan. Kuzynowi po 20 minutach weszło. Następnie po buchu zielska i waporyzacja po 15mg. Powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Na pewno kupię więcej :-)
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3363 / 355 / 0
popthetrunk pisze:
a w porównaniu do wciągania to spadek mocy przy polknięciu 100mg jaki jest? duzo słabiej?
Przy połowie tej dawki oralnie miałbyś tak samo jak donosowo przy ilości 100mg. Mówiąc krótko: 50mg oralnie porobi cię jak 100mg donosowo
  • 579 / 55 / 0
Nie sugerujcie się nim, tylko on ma tak że oralnie robi go 2x mocniej. Sniff jest lżejszy niż tabaka, jeśli ktos jest zaprawiony w boju to nawet tego nie poczuje. Polecam sniff.

"Biała sól" to jeden z lepszych sortów.
  • 3363 / 355 / 0
Proszę cię... Już nie mówię o [h]. BR, lub drugs-forum mógłbyś poczytać od czasu do czasu.
właśnie MXE jest dlatego pewnym fenomenem,ponieważ jest jednym z nielicznych narkotyków, który działa mocniej podany oralnie niż przez insuflację.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2011 przez FajnieJest, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3309 / 21 / 0
http://www.erowid.org/chemicals/methoxe ... dose.shtml czytać całe i się nie kłocić ;)
sqrt(666)
  • 192 / 1 / 0
Z jednej strony cos jest na rzeczy, z drugiej, jednemu mocniej wejdzie pod jęzor, innemu w nos, a innemu w dupę i wlasciwie cala dyskusja jest bez sensu, trzeba znalezc ten swoj odpowiedni sposób i basta.
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.