Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 299 / 3 / 0
Szybkie pytanko, wczoraj wieczorem poleciał mix 3-CMC i 4-CMC, czy zarzucanie dziś 4-FMA ma jakikolwiek sens? Wiadomo, że pełnej mocy nie będzie, ale czy choć trochę posmyra?
  • 1893 / 182 / 0
Nie warto, odłóż na dwa tygi.
  • 1043 / 143 / 0
Zdecydowanie, nie tylko zmarnujesz temat ale dzień po będzie jebanym koszmarem, nie polecam :D

Polecam za to mixy czwórki z lizerami. Z Alladem jest mocno w stronę MDMA ale z większą stymulacją i mniejszą empatią. Z 1p-LSD i zwłaszcza chyba Aldem powinno być do tego ciekawie wizualnie. Zachęcam do testów i dzielenia się wrażeniami :D
  • 329 / 58 / 0
08 lipca 2017DzonLon pisze:
Szybkie pytanko, wczoraj wieczorem poleciał mix 3-CMC i 4-CMC, czy zarzucanie dziś 4-FMA ma jakikolwiek sens? Wiadomo, że pełnej mocy nie będzie, ale czy choć trochę posmyra?
Nie ma sensu, otóż zrobiłem ok 1g 3cmc w 8-10h, całkiem spoko dzałanie uzyskałem. Uzupełniłem płytny, witaminy, zjadając jajecznice z 4 jajek, popijając je 30g białka. Prawie wszystko gotowe, więc przyjmuje ok 2mg etizolamu żeby te 4-5h przekimać.

Dwójka mnie śceiła, a az mam przecież gram 4-FMA, to może zrobić sobie małą próbę uczuleniową zapodająć 40mg przez nos i 40 do napoju. jak się załadowało, to rozmyce obrazu tekstu, senność. Pora była póżna więc dorzyciłem 2mg eti i poszedłem spać. Po 6h snu oagarnąłem śniadanie i prace i znowu łapczywośc więła góre i wiząłem na "warsztat"4fma, chcąc uzyskać sblizone do tych które miałby miejsce jak poł roku temu wykorzystałem sampla 250mg.
Rozpoczynając dorzutkę 4fma nie liczyłem, że dzień z 3cmc (które aż tak po sero nie jedzie) to wpłynie na działanie.

Załadowałem już dziś tego troche i może przez chwile były jakieś przebłyski, czasami można było po wzięciu 200 oralem, po 1,5 pojść spać.
Zabawne, że nie odczywam żadnego wpływu na układ kardio 135/77; puls 85

Czy zurzycie w sumie 800mg 4fma w ciągu 24 może mi w jakiś sposób zagroźić
Dziwne zjawisko, bo z ketonów korzystam sporadycznie 4-5 razy w roku, pewnie ta trójka poprzedzająca mitting z 4fma jest winowajcam, a myślałem że tyczy się to większych hobbbistów niż ja.

Dodano akapity dla łatwiejszego czytania 20.11.2022 | 909
  • 5325 / 961 / 0
Szkoda jeździć sobie po mózgu. Też uskuteczniałem takie praktyki. Ta zachłanność jest zgubna i może się odbić źle na narkotykowej karierze.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 216 / 39 / 0
Czy to jest nadal legalne?
Nadaje się do ciągów i pracy?
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 1043 / 143 / 0
Legalne ale nie nadaje się ani do ciągów ani do pracy.
  • 427 / 43 / 0
Zostawiłem jedną kreskę na stole, po upływie ok. 1 godziny się rozpuściła... Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem :D
  • 349 / 8 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Juma »
Czy ta substancja da radę w miksie z GBL na cało nocną imprezę? Jakie dawki? Chciałbym się bawić od godziny 18 gdzieś do 6 następnego dnia. Czyli mniej więcej 12 godzin. Obawiam się, że przyda się dorzutka. Ile liczyć na dorzutkę? Ile czasu po ostatniej dawce człowiek jest w stanie prowadzić samochód? Jak coś to mam eti więc ze spaniem nie będzie problemu. Substancja wypada lepiej w solo czy w miksie z czymś na impreze? Zależy mi na gadanym i żeby dobrze czuć sero przez cały czas :D

EDIT: Jeszcze jedno. Jak odmierzyć odpowiednią ilość nie posiadając wagi?
  • 385 / 7 / 0
@Juma
Jeśli wiesz, ile masz w worku, to możesz całość rozpuścić w odpowiedniej objętości etanolu (4-FMA rozpuszcza się z wydajnością ok. 30mg / ml) i odmierzać sobie jakimś zakraplaczem z miarką.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.