Jak teraz przestaniesz to masz szansę, ale jak się tak przejmujesz to nie wiem .
Może za wrażliwy jesteś .
To wtedy się szybko wykonczysz .
Ludzka natura jest to, że się popełnia błędy .
Ważne by z niej lekcje wyciągnąć .
Zawsze możesz zmienić szkołę jak Ci z tym źle .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
02 lipca 2022Verbalhologram pisze: Ja z kolei kilkukrotnie zostałem przyłapany na NIE ĆPANIU, typu sąsiad myślał za oknem że sniffuję prochy a to tylko tabaka przez rurkę była konsumowana. Albo że niby daję po kablach po prostu drapiąc się po ramieniu lub oglądając czy nie mam syfów na ramieniu
16 lat, oszedłem do szkoły zrobiony kodą i weadem. Wyszedłem do toalety i z opowieści kolegów nauczyciel powiedział, że jestem chyba czymś naćpany. Kilka dni później leżałem sobie na polskim zrobiony ziołem oraz xanem. Dzwonek i podchodzi do mnie nauczycielka (wychowawczynia pewnie jej powiedzial) I pyta czy po lekach jestem czy coś brałem. Mówiła, że mogę powiedzieć odprmarłem, że nie bo nudna lekcja i wyszedłem.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.