Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
Żeby osiągnąć takie działanie potrzeba by było z pół grama baclofenu.

Równie dobrze zamiast Akinetonu mógł to być flunitrazepam. Pewnie jeszcze ze 100 substancji by się znalazło.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 401 / 3 / 0
Światło pisze:
No chyba nie.
Światło pisze:
Równie dobrze zamiast Akinetonu mógł to być Flunitrazepam.
Jeśli rozpatrujemy pod kątem popularności i dostępność w PL to mało prawdopodobne. Chociaż też mi to przeszło przez myśl.
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 4807 / 267 / 0
ms lovett pisze:
Światło pisze:
No chyba nie.
Jako że stałem równo po 300mg w dodatku zapite alkoholem powiem - no chyba tak.
  • 2652 / 382 / 0
Przypomnę, że ważę 49kg.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 3 / 0
%-D 'na pewno tak jest bo ja po tym miałem tak i tak....' - no kurwa... logika forumowiczów

Przypomnę, że każdy organizm inaczej reaguje, wystarczy sobie poczytać wątek o tym leku... A bb mało waży, więc tym bardziej...

---

• 4807 / 267 / 0
Będę się upierał przy opcji przesłuchania sprawcy. Zawsze można mu wsadzić lutownicę w dupę i podłączyć do prądu. Rozgrzewa się dość szybko, wyspowiadałby się z pewnością.
  • 2652 / 382 / 0
To nie był baclofen. Żarłam, to wiem, hehe. flunitrazepamu nie żarłam natomiast, to nie wiem. Postaram się przeszukać jego mieszkanie, może coś znajdę, to napiszę. Mogę jeszcze tylko powiedzieć, że czułam po tym ciepełko, ale bardzo możliwe, że ciepełko wzięło się z tego, że miałam bieliznę zalaną szczynami, które były ciepłe. Doznanie więc dość subiektywne.

Chuj, nie spocznę, póki się nie dowiem %-D
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 3 / 0
BB, a zapytałaś sprawcy o celowość tego występku? Może to była jakaś nowa, syntezowana przez niego substancja, którą zamierzał wprowadzić na rynek dopów i potrzebował królika doświadczalnego ^^

---

• 2652 / 382 / 0
Na privie ktoś mi pisał, że to mógł być jakiś mix, ale teraz rozpatrywać pod kątem miksów? To bez sensu. Pytałam, myślisz, że mi powiedział? Ja leżałam, a on napierdalał po moim ciele z flamastrem i cykał zdjęcia. Potem zrobił mi dwie kiteczki i wpiął kokardki a'la lolitka. Było jeszcze kilka rzeczy, ale tego już tutaj nie napiszę, wybacz %-D
  • 2652 / 382 / 0
Ok. Doszłam %-D znaczy się, już wiem, co to było. fenobarbital w kroplach. Znalazłam w szufladzie.

W połączeniu z fentem, na którym jestem, faktycznie, mógł tak zadziałać. Uprzedzam tylko, że te fotki mogą się pojawić na hr, najprawdopodobniej wrzucone z fejkkonta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.