4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 267 / 16 / 0
Nie wiem co jest przyczyną powyższych problemów, podejrzewam że duże stężenie którejś trutki powstającej przy okazji produkcji kotka. Za to wiem jak temu zapobiegać; Puknąć kotka na 2x. Z jednej paki zamiast walić wszystko na raz przyijmuję najpierw 2,5 centa a po 1-5 min resztę kota; wadą jest słabsze wejście, zaletą brak ew. Negatywnych efektów psujących wejście.

EDIT: Zacząłem stosować powyższą metodę po tym jak 2x z rzędu(robiłem kota w warunkach plenerowych, na ciepło 1-szy raz mieszając go w zakrętce po Bolsie i sypiąc KMnO4 na oko, drugi zajebany jak szmata zapominając co chwilę o mieszaniu) to `coś` zjebało mi wejście i osłabiło fazę, dziś po puknięciu 5-taka doszedłem do wniosku że pukanie na raz daje 10x lepszy efekt. Na 2x można pukać gdy nie masz pewności co do jakości.
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2014 przez sqciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 316 / / 0
No ale co ciekawe przy przepluczce, która przecież zawsze jest słabsza pierdolnęło w łeb tak samo mocno.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 16 / 0
Kiedyś mi się zdarzało mocne przygrzanie, zawroty głowy i chwilowe mdłości gdy przesadziłem z ilością kota na raz, ale z reguły po max minucie już była normalna euforyczna faza; nie wiem czy za dużo było efedronu, czy któregoś z ubocznych produktów reakcji. Myślę jednak ze wy dwie macie na tyle dużą tolerkę że przedawkowanie kota można wykluczyć, może za dużo pse?
Postaram się na czasie spr. Jaki będzie efekt puknięcia czystej pse, poczekam tylko aż będę miał czym się po tym doświadczeniu poratować.

Poza konkursem: Mam jeszcze kilka centów kota i kilka sevciów; jedna paka kota mnie robi w sam raz, na majkę myślę że tolerka mi spadła do max 80-100mg. Ktoś podpowie ile czego puknąć aby było si? W jednej strzykawce czy jakaś ustalona kolejność? :)
  • 520 / 18 / 0
walnij z całej paki i 60mg majki jak masz sevredole 20mg. one są zajebiste, praktycznie zero strat jak się to dobrze zrobi... ile bym dał żeby jeszcze raz ich skosztować, tym bardziej, że sezon już się skończył! :(
A co do tego strucia, to stawiam na zatrucie benzaldehydem. Tym bardziej, jeżeli kotek był syntezowany z dwóch pak w jednym naczyniu. Zauważyłem u siebie taką zależność. Jak robię tylko dla siebie, z jednej paki, jest gitara zazwyczaj, ale wystarczy już kolega obok i jego paczka, wtedy robimy wspólnie i właśnie często wychodzi taki właśnie "gorący". No kurwa to musi być benzaldehyd, w wątku nawet tutaj na [h] opisywane są właśnie takie objawy:

"Objawy zatrucia ostrego (benzaldehydem): w postaci par wywołuje łzawienie i ból oczu, zaczerwienienie spojówek, uczucie pieczenia w nosie i gardle, kaszel, uczucie duszności. Może wystąpić senność oraz/lub drgawki. Skażenie skóry ciekłą substancją może spowodować zaczerwienienie. Skażenie oczu ciekłą substancją może wywołać łzawienie oczu i zaczerwienienie spojówek. Drogą pokarmową w dużej dawce może wywołać nudności, wymioty, ból brzucha. Jak się ocenia, dawka toksyczna dla człowieka przekracza 50 g."

Tu macie cały wątek http://hyperreal.info/talk/benzaldehyd- ... 38204.html

Sqciu skąd klikash? Najlepiej jak bym mogł Ci osobiście pokazać jak to się robi razem z majeczką %-D Of course, że w jednej strzykawce, najlepiej jak metkata zrobisz w jak najmniejszej objętości, optymalnie jest 6, 7 centów, i dociągniesz te 2ml z 60mg majki. Strzykawka dziesiątka, igła szóstka i podaj szybko. To wszystko dla wyciągnięcia max z zabawy! :D
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2014 przez thomer, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 316 / / 0
sqciu pisze:
wy dwie
Jestem facetem :D
No właśnie tak myślałem że to benzaldehyd, pierwsze co obstawiałem to właśnie to ścierwo. Tak też się czułem jak przy przedawkowaniu. Ale robiliśmy osobno te koty, więc w sumie dziwne. Aczkolwiek fuko kazała mi mieszać i mieszać mimo że ja już dawno bym to stukał no i jak zwykle jej wina że coś mi się dzieje :P
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 16 / 0
Sorry, sam już się gubię kto tu jakiej płci jest :D
@thomer
Płn-zach WLKP, jak trafisz w te rejony to zapraszam. xD
  • 520 / 18 / 0
@sqcuiu: I jak tam się podobał strzał majki z koteczkiem? Ile dałeś jednego, ile drugiego? Łap maila ;)

@UsmiechnietaMorda: Jak jeszcze kiedyś będziesz zmuszony użyć papieru toaletowego, czy będzie z wzorkiem czy bez, zawsze rozwarstw najpierw. Ten papier o którym piszesz, z zielonym barwnikiem, ma jedną warstwę przypominająca bardziej tę z chusteczek, no i nie ma "wzorków do dupy", ZAWSZE ROZWARSTWIAJCIE :finger:

Kurwa dzisiaj też mi taki zjebany kot wyszedł, gorąco na mordzie, oczy całe czerwone, brzuch boli, chce się rzygać... Ta synteza jest tak randomowa, mimo że robię ją niemal zawsze tak samo, to jest pojebane. Ale to właśnie chemia organiczna - jedno przemieszanie łyżeczką w drugą stronę, a już wynik będzie inny :-)
Najlepszy kotek jest taki po którym czuć ciepło w kroczu, wtedy jest największa euforia po takim właśnie kocie. Kurwa muszę to gówno rzucić, strasznie się wpierdoliłem. Już wolałbym walić opiaty, przynajmniej bym się wyspał %-D a tak to chuj... Aż dziwne, że minęło pięć lat odkąd po raz pierwszy spróbowałem opium (jednocześnie był to też pierwszy meeting z i.v.), i nie uzależniłem się tak mocno jak od tego gówna. Chociaż nigdy nie robiłem z opio jakiś większych ciągów - u mnie w mieście jest z tym słabo, pozostawały więc kontakty niekoniecznie lokalne, lub to co znalazłem w sezonie bądź jakieś przeterminowane znalezione (a raz znalazłem całe opakowanie sevredoli 20, innym razem pakę transteców 40...).
  • 3523 / 51 / 0
no to thomer witamy w klubie uzależnionych od metkata,tylko,że ja walę to już 7 rok hehe. Robiłeś tego kota w normalnych warunkach? Bo mi taki wychodzi jak użyję ciepłej wody
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3523 / 51 / 0
Robił ktoś kota z efedryny?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 81 / / 0
Pytanie trochę z dupy, ale nurtuje mnie od pewnego czasu. Dlaczego w reakcji utleniania pseudoefedryny używa się właśnie KMnO4, który zostawia po sobie jony Mn? Słabsze utleniacze nie dają rady?
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...