Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1322 / 18 / 0
Jaki areozol? Odkreciles i wsypales do niego czy jak? Dzialanie inne?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 1628 / 196 / 0
Acatar, wydłubałem śrubokrętem górę, nalałem roztworu, zakręciłem i nieszczelności zalepiłem klejem. Działanie takie samo.
  • 37 / 3 / 0
Czy istnieje tolerancja krzyżowa między alfa-PVP i metafedronem?
  • 190 / 2 / 0
Tak, z tym ze a-PVP bardziej nabija tolerke.
  • 1959 / 57 / 0
Po ciągu na alfie to 300-350mg 3-MMC IV, na które nie mam tolerancji to 5-10 minut słabego działania i jestem trzeźwy.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1987 / 108 / 0
to ciekawe bardzo co piszecie. przecież 3MMC działa na serotoninę i dopaminę, a aPVP na dopaminę - nie czujecie serotoninowego działania w ogóle przez te 1,5h?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 57 / 0
Alfa-PVP też ma powinowactwo do serotoniny. Zależne w dużym stopniu od dawki i drogi administracji. [1]

[list=1][*]Page 1
Analytical Specifications – Alpha PVP PDF
[/list]
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1628 / 196 / 0
@Thirteen:

Ale jak się dalej zgłębiać to jednak a-pvp nie jest inhibitorem wychwytu zwrotnego serotoniny. :-p W tym papierku, który podajesz jest w bibliografii ciekawa praca, a mianowicie ta z numerkiem 5:

1-(4-Methylphenyl)-2-pyrrolidin-1-yl-pentan-1-one (pyrovalerone) analogues: A promising class of monoamine uptake inhibitors.
http://bitnest.ca/external.php?id=%257D ... %2502%2506

W ogóle ciekawe związki to są. %-D
  • 1987 / 108 / 0
Thirteen, a gdzie w tym PDFie masz o tym informację? przejrzałem i nie widzę.

artur019, też tak uważam :)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 3 / 0
Mam pytanie, ponieważ od wczoraj spróbowałem z 3 razy w odstępach czasu (min. 4 h) różne dawki - przed był test alergiczny oczywiście. 25 mg podziałało jak kawa + nienatrętna gadatliwość, potem 45 i 75 prawie identycznie - lekka euforia, lekka stymulacja, bez żadnych lęków, zgrzytania zębami etc. tak jakbym wziął progową dawkę np. 5 mg. Jestem nowy w stymulantach, próbowałem z 3-MMC, ale zrezygnowałem ze względu na to, że byłem na 37,5 mg wenlafaksyny i działanie nawet 300 mg 3-MMC było bardzo słabe. Obecnie nie jestem na żadnych lekach, tolerancji na stymulanty nie mam, a alfa prawie nie działa. Sort z dość zaufanego vendora (5 miejsce w moim top 5), więc, aż takiego wała raczej by nie zrobili. Dla testu wziąłem teraz od najpopularniejszego vendora i w 100% zaufanego i zobaczymy. Jednak, nawet jeśli towar był chrzczony, słaby etc. to 75 mg powinno mnie, jako osobę bez tolerki wyjebać w kosmos.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.