Generalnie to pierwszym przekleństwem był kolega z którym miałem wf w ogólniaku. Jak biegalismy dookoła jeziora, nagadał mi o tussipekcie i że jest taka strona w internecie... To było w 2006 albo 2007. No i tak tu trafiłem, już 11 lat.
Dziękuję ci bardzo, Marcin!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Swoją drogą plusem jest też pozytywne "pranie" mózgu poprzez czytanie książkowych historii tzw. opiowraków.
ja latam
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
tak więc, jak najbardziej tak
H na pewno pomógł mi dobierać dawki i substancje, co pozwoliło mi sie nie przekręcić zbyt szybko.
Dołożył jednak trzy grosze w czasach abstynencji bo każdy wie jakiego smaka idzie sobie zrobić czytając hypka.
PS.
O tym forum ciężko nie słyszeć, nie wiedzieć kto troszkę bardziej ogarnięty. Jakoś nigdy tu nie zawitałem, pewnie trafiłem tutaj z kilka razy zobaczyć tak o przejrzeć chwile coś i tyle. Zarejestrowałęm się dość niedawno pod koniec sierpnia, bo po raz 1 jadłem pigłu w wieku prawie 30 lat. Wrzucic zdjecie opis i moze ktos mi cos opowie moze też to jadł.
Tak oto chwile zostałem z Wami, trochę tutaj przeglądając tematów, ale nie wchodząc w działy magiczny ogrod i alchemia umyslu. Zerknalem cos tam, ale nic konkretnego. Nie bede ukrywał, że miałem i mam, a jak poczytałem to az jeszcze wieksze zdziwienie mega szok, ze to forum dla naprawde pojebanych narkomanow. Wyliczanie dzialek ile sie przyjebalo np. 100mg hexa czy tam ktos zdjecia igiel wstawia albo morde swoja i strzykawki. No ja pierdole jeszcze się tym chwalić, dla mnie niepojęcie. Albo jak ludzie jedzą prozacki, leki, jak im to banie zryło, albo jak długo jadli jakieś gówna latami.
Na zasadzie moje hobby czy zainteresowania to narkotyki, ladowanie w siebie nowosci rc, czegos tam maczek, ze pod grejfut lepsza pizda jest itd. Rozkminianie dragów na czynniki pierwsze.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.