Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1542 / 213 / 0
Masz absolutną rację, oxasiu. Gdy kurwa ekonomia chwyta za gardło, wszystkie obiekcje, cała wrogość wobec iniekcji idą w kąt, ulegają całkowitemu zapomnieniu.
P.S. Masz, oxasiu mail'a z zagadką, której nie potrafię rozwiązać. Liczę, że Twoja wiedza pozwoli dać odpowiedź.
  • 54 / / 0
Mam pytanie. Jak rozumiem, dawki rzędu 2mg dziennie raczej powodują uzależnienie fizyczne z jakąś tam intensywnością. Moje pytanie brzmi: na jak długo pojedyncza dawka dzienna (te 2mg) zbija objawy abstynencji oraz, co się z tym łączy, po jakim czasie od ostatniej dawki one występują? Tak hipotetycznie ta dawka ustalona bo wiadomo chodzi tu o dawkę indywidualną która daje satysfakcję użytkownikowi, a zarazem powoduje rozwinięcie się pełnej absty. Mam nadzieję że nie pokręciłem a jakby jednak to chętnie sprostuję :-D
~do oprawienia w ramkę~
Spoiler:
  • 1680 / 270 / 0
Jak będziesz tego miał więcej to nie ma szans byś brał 2mg/dzień.
Największy przegryw na forum
  • 54 / / 0
wlasnie teraz wiem ze masz racje :P ale mega plusem jest szybko schodząca tolerancja, co jest wynikiem krótkiego działania opisywanego jako wadę. mi to odpowiada
~do oprawienia w ramkę~
Spoiler:
  • 1680 / 270 / 0
Szybko schodząca tolerancja? O czym piszesz, bo zupełnie Cię nie zrozumiałem. W sensie po 10 dniach przerwy znów klepią dawki startowe? Tak jest z pochodnymi fenta, ale ta tolerka zajebiście szybko znów wskoczy na swój odpowiednio wysoki poziom. Trochę na ten temat wiem mimo iż nie wiem nawet 1% tyle co niektórzy w tym temacie, bo butyr-fenta przerobiłem jakiś 1g.
  • 259 / 39 / 0
Znam osoby co 15g przejechały w miesiąc. Prawdziwy level głębokiego wtajemniczenia.
  • 1203 / 21 / 0
Czy to co jest reklamowane przez jednego ze sprzedawców jako BUTYR-AMID to w rzeczywistości będzie BF ? Nie znam się specjalnie na opio a chciałbym tego spróbować i ile polecacie na początek? Oral? Tolerkę mam zerową, parę miesięcy temu koda w mikro ilościach.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1680 / 270 / 0
Grentoo pisze:
Gdzieś na jakimś forum znalazłem info jak jakis chemik zrobił sobie bodajże Etonitazen
No, nawet na naszym forum. ;-)
420alldaylong pisze:
Czy to co jest reklamowane przez jednego ze sprzedawców jako BUTYR-AMID to w rzeczywistości będzie BF ? Nie znam się specjalnie na opio a chciałbym tego spróbować i ile polecacie na początek? Oral? Tolerkę mam zerową, parę miesięcy temu koda w mikro ilościach.
Co do pytania pierwszego to nie wiem ale miałem sprawdzone info, że BF ma się ponownie pojawić na naszym rynku. Co do reszty pytań to zobacz cały temat, już wiele razy poruszano te kwestie. Poza tym BF oralnie to strata materiału dość drogiego, albo waporyzuj albo iv.
  • 259 / 39 / 0
420alldaylong pisze:
Zapytaj się sprzedawcy. Jeśli masz zerową tolerancją i niewielkie doświadczenie z o. to nie jest to rzecz dobra.
  • 1680 / 270 / 0
Zacznij od waporyzacji 1-2mg. Chociaż na mnie jeśli chodzi o waporyzację to działały dopiero dawki powyżej 10mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.