Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 1934 / 108 / 0
nie wiem kogo masz na mysli z tym wjebaniem, to ze przedstawiam prawdziwe statystyki i wyniki badan ? kazdy ma swoj rozum a prawda jest prawda.... moge byc nawet kapitan ameryka, mam w dupie kto sobie cos o mnie w glowie ubzdural na podstawie szczatkowego info przez kabel :D

co do tematu jest warto , ale na pewno nie dla typowych cpunow co nie znaja umiaru, uzaleznili by sie od wszystkiego co daje faze a nie daje zjazdu, nie dla betonow ktorzy zamiast poczytac i przyswoic wiedze na temat owej substancji, zamawiaja butle bo jedynie co przeczytali to ze fajnie robi i nie daje zjazdu a potem placza na forum, nie dla ludzi ktorych jedynym zajeciem jest codzienne klikanie myszka przed monitorem i szukaniem co by tu dzis zazyc...

jezeli znasz umiar, masz dosc silna wole, poukladane zycie, potrafisz trzymac sie ustalonego planu i najpierw szukasz wszelkiego info na temat substancji ktora masz zamiar zarzyc, to jak najbardziej warto...

a teraz mozecie dawac mi minusiki w rozowym zeszycie czy huj wie gdzie :D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 78 / / 0
też jestem po tej stronie, która uważa że angrybrads1 jest wjebany
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
a ja jestem po tej stronie ktora uwaza ze jestes wjebany w heroine

• 3205 / 176 / 0
a kogo to obchodzi w co on jest wjebany, rozmowa jest o tobie, nie zmieniaj tematu zresztą bezsensownie - takie przypierdalanie się do innych, nie ważne do czego, byle znieść z siebie wzrok.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
rozmowa nie jest o mnie dalnie tylko o tym czy warto sprobowac GBL/GHB
idac twoim tokiem, kogo obchodzi w co ja jestem wjebany ? i takie przypierdalanie sie do innych jest bezsensowne, wiec zamilcz

• 1174 / 22 / 15
Zróbmy ankietę "Czy angrybrads1 jest wjebany" :cheesy:
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
prosze bardzo robcie :D tylko ta ankieta bedzie tak prawdziwa i obiektywna i na takim poziomie jak - "czy Bog istnieje" :D

• 78 / / 0
Odkupiłem od ziomka 6ml. Piątek wieczór 2,2ml przed wyjściem na najebundę. W planach miałem nie pić zanim dorzucę jeszcze 1ml ale słabość efektów mi ten plan zjebała, w zamian obróciłem 4 harnasie i czułem się dużo lepiej niż przy poprzednim eksperymencie. Z rana myśl przedawkowania mnie naszła by w końcu poczuć zadowalające efekty, okazało się, że trochę więcej tego mam niż 4ml i już nie pamiętam jak ale w ciągu 2 godzin poszło ok 5ml. Czy jestem z tego zadowolony ? raczej nie, dlatego że jebie to gówno nie wyobrażalnie, we wszystkim w czym rozcieńczę i tak mnie mdli, a faza taka sobie, niby coś czułem, wzrok się troszeńkę pierdolił i 2x na kilka minut zasnąłem. No i lekka euforia/poprawa nastroju, ale jeśli potencjał uzależniający jest tak duży to ja pierdole to, nie warto. Oraz nieprzyjemne uczucie w brzuchu na zejściu (takie jakby gastro, pewnie domaga się żołądek czegoś po zatruciu)
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nie umiesz z tego korzystac i tyle. A jeszcze jak ktos pisze, ze smak jest taki ohydny, ze nie da sie wypic/wytrzymac/chce mu sie od tego rzygac to nie moge sobie wyobrazic jaka cipka trzeba byc.
  • 78 / / 0
Z czego wywnioskowałeś, że nie umiem korzystać ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.