Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
No wiem, wiem, ale ogolnie z jednej bajki. Moj komputer ma problem z uruchomieniem winampa i gadu-gadu jednoczesnie, jak bede miala inny, to pokombinuje. Kiedys juz probowalam na innym i tez lipa, choc Crash smigal bez problemu. Dzieki.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 59 / / 0
Ale przecież neverhood był także w wersji pecetowej i nie miał kosmicznych wymagań, więc po co kombinować z emulatorem. Pamiętam tą przygodówkę.
"Bądźmy dla siebie dobrzy, a świat będzie lepszy"
  • 35 / / 0
Cały problem wynika z tego, że Wawoj napisał(a) o Neverhoodzie a wstawił(a) screena ze Skullmonkeys :) Skullmonkeys i Neverhood to dwie różne gry, ale w tym samym "uniwersum". Pierwsza to platformówka na PSX'a, a druga to przygodówka na PC.

Pozdrawiam
  • 94 / 1 / 0
polecam gry mmo typu silkroad, wow, cs, league of legends, bajka jak sie gra z glowa w monitorze i z zamknietym jednym okiem ;)
  • 28 / / 0
Ja często gram w gry typu STALKER, gdzie jest A-Life, czyli nawet jeżeli my nic nie robimy, to i tak coś się dzieje.
Akurat stalker ma potężne A-Life, są ludziki takie jak nasza postać, polują na mutanty, zbierają broń, kasę, artefakty ( w trakcie budowy gry, była nawet możliwość, że NPC wykonywali misje dostępne dla gracza, a nawet kończyły za niego główny wątek :D ).
Na deksie mam wrażenie, że ,,zamknięte" tam ,,ludziki" istnieją na prawdę, tylko nie mogą się wydostać z twardego dysku i pamięci RAM, ale ja mogę do nich dołączyć, zupełnie jakby to nie było FPS/RPG, tylko jakiś MMORPG single player :D .
Często na zjeździe, żeby ocenić czy mocno jeszcze mnie trzyma myślę sobie o STALKERZE, i analizuję myśli dotyczące NPC'ów, jeżeli dalej wydaje mi się że są to zamknięte ludziki, to wiem że nadal ze mną źle, taki wyznacznik ućpania :D
  • 72 / / 0
Kiedyś grałem na PS3 w grę, która polegała na lataniu liściem po łące :3 Mega wkręcające na jaranie, podejrzewam, że z DXM też byłby odlot :) Tylko za cholerę nie mogę przypomnieć sobie nazwy, na Storze było demo z jedną tylko łąką, ale to w zupełności wystarczało :)
  • 742 / 12 / 0
Flower się ta gra nazywa?
  • 72 / / 0
O tak <3 Ciekawe czy coś podobnego znajdzie się na Xboxa :rolleyes:
  • 3251 / 359 / 2
W klimat stalkera sie zanurzyc to jest coś
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 126 / 1 / 0
W zeszłym roku Deus Ex. Gra zapamiętana z dzieciństwa przedstawiona mi jako demko z jakieś gazety, chyba "Komputer Świat Gry" LATA TEMU. Pamiętam jak pod wpływem wkręcającej się 300 mg dawki kupiłam tą grę w zeszłe wakacje.

W tym roku już dorobiłam się konsoli (chociaż z niebotycznym trudem) i dostałam w łapy Deus Ex Human Revolution. Coś wspaniałego. Można naprawdę się wyłączyć. Ja w ogóle mało borę dxmu, ale na tyle dużo żeby się wczuć w ten klimat. 30% skradanki, 50% inteligentnej gry psychologicznej i 20% strzelanki. Wszystko to osadzone w cyberpunkowym klimacie wizji roku 2025. Polecam!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.