4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Luknij teraz , po kliknięciu w obrazek załaduje się w bardzo dobrej jakości

[ external image ]
  • 402 / 3 / 0
@up
To 3mmc prawdopodobnie , legalne w pl
wiewi2@bk.ru
  • 86 / / 0
dzięki za jakiś konkret , no i już jestem po , po aplikacji donosowej ok 250mg ,lekki nieogar i tyle :) po 10 minutach schodzi
  • 140 / 2 / 0
Jak po 10 minutach schodzi no to ja nie wiem czym Cię Twój kolega diler faszeruje.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1521 / 73 / 0
Rozpuść w wodzie i wypij, tym sposobem 3mmc lepiej klepie. Twój sort wygląda fajniutko i na pewno stać go na więcej ;)
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 86 / / 0
Maharadza pisze:
Jak po 10 minutach schodzi no to ja nie wiem czym Cię Twój kolega diler faszeruje.
Widocznie to słaby sort ,albo starego wygi byle co nie klepie ;) Może przesadziłem z 10 minutami fazy ,było to max 15 min lekkiej zamotki ,zaburzenia widzenia , maaaaaalutka empatia - lekki humorek , nic więcej , nie dojadałem więcej po 1 kresce bo dziś w robocie jestem , po tym od razu zasnąłem jak dziecko.

Próbowałem na język : mega gorzki - chemiczny smak , palące , w nos piecze strasznie , spływ bardzo nieprzyjemny.
  • 402 / 3 / 0
3mmc wakacyjny sort na moje oko, bierz oral
wiewi2@bk.ru
  • 610 / 133 / 0
witam, w moje ręce dostało się 3 g "mefedronu". Piszę bo nie jestem pewien czy to aby to, kolega twierdzi że to czyściutkie prosto z laboratorium. Otóż specyfikacja brzmi następująco : biało-przeźroczyste kryształki. Zaraz po wciągnięciu : ostry - chwilowy "ból" prawej półkuli mózgu. Silna euforia i wylewność. Pobudzenie oraz wyraźnie przyśpieszone bicie serca, widocznie powiększone źrenice, zero oznak zmęczenia.Mogę dać zdjęcia, ale może z tego coś wywnioskujecie.
  • 140 / 2 / 0
@up - Podejrzewam, że może to być również jakiś dobry pentedron, ale mogę się mylić.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 188 / 1 / 1
@hyber123

A jaką dawkę przyjąłeś? Długo działało? Sam wygląd niewiele akurat może powiedzieć, ponieważ większość stymulantów tak "na oko" wygląda podobnie. Tak jak pisze Maharadza, równie dobrze może to być pentedrone. Zabarwienie i zapach również mogą jedynie zwodzić, ponieważ w zależności od czystości substancji oraz użytych do reakcji odczynników będzie się to zmieniać.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.