- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Teraz praktyka (może nie to samo, ale trochę zbliżone)- z tydzień temu oszamałem 5-API w ilości 150mg, (pierwszy raz i średnio się spodobało, więc) po 3h dorzuciłem 125mg 5-APB z 25mg 5-API, do tego cały czas bonga (2,5g odmiany think different łącznie) i jakoś z 4h od zjedzenia tego drugiego, tak na full spontanie poleciało 30mg AMT z 0,6mg 25C. Nic złego mi się nie stało, jeno podwyższone ciśnienie dawało o sobie znać. W każdym razie nie na tyle, żeby jakoś zakłócać trip. Trochę z dupy po peaki nałożyły się minimalnie, ale i tak było świetnie. Psychodela była wzmocniona i inna, mieliśmy z ziomkiem konkretny jak na tą dawkę mindfuck i beke ze wszystkiego, myśli i rozmowy raczej mało ambitne. Wizualnie całkiem fajnie- po bongach jakieś tam zarysy fraktali się nawet pojawiały, pojebane kolory ,np. fioletowe drzewa, zielone kałuże itp. Na koniec dojebałem się 600mg tramadolu i dwoma piwami, co było już szczytem nieodpowiedzialności
Także jeśli jesteś odpowiedzialnym ćpunem i boisz się, że Ci się coś stanie to tego nie rób.
Z odpowiedzialnością u mnie jest różnie. I tak miałem zamiar to zrobić i zrobię gdy tylko nadarzy się jakieś wolne dłuższe niż 1 dzień, z tym że zaopatrzę się w opiekunkę która w razie przegrzania obłoży mnie lodem
Czekajcie więc na raport z tej operacji (a jeśli przestanę wchodzić na forum to będzie znaczyło że umarłem :-) )
6-APB + 2C-B
5-API + 6-APB + 2C-B
Moim zdaniem najlepsze połączenie empatogen + psychodelik . We wszystkich zachodzi mega synergiczne działanie . Mój ulubiony miks na imprezy. Wrzucone 2C-B na peaku empatogenów daję całkowicie nowe unikalne efekty. Moim zdaniem lepsze niz w miksie z LSD gdzie np LSD wrzucone na 5-API wyłacza działanie empatogena
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.