Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Ostatni raz zarzuciłam deksa w lutym (przedwczoraj parę łyków syropu, ale tam ilości DXM są minimalne więc nawet tego nie zaliczam). I w sumie cały czas o nim myślę i planuję kiedy zarzucić.
Problemy finansowe też robią swoje, bo cięzko jest znaleźć te plus minus 15 zł kiedy są inne wydatki.
Ogólnie nie mam z nim jakiegoś problemu, myślę o nim, ale chyba za mało go jeszcze zarzucałam żeby była mowa o uzależnieniu.
Ale odkąd poznałam DXM to zaczęłam się interesować innymi dragami.
Trzeba wyobrażać sobie Syzyfa szczęśliwym
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.