BrygadaRR pisze: Przeczytalem kilkanascie Twoich postow Nagniot i w CONAJMNIEJ polowie akcentujesz, ze masz sporo wiecej lat niz przecietny uzytkownik tego portalu. Lub to, ze wazysz (O BOZE!) 120 kg. naprawde staje sie to nudne, i patrzac na styl Twoich wypowiedzi oraz bledy typu "poniewarz" lub "skączyły" wnioskuje ze musisz byc wyjatkowo ubogim intelektualnie osobnikiem. Wroc do podstawowki naucz sie podstaw ortografii, to moze nie bedzie wstyd trzydziestoparo (?) letniemu chlopu pisac na forum...
Co do dyslekcji nie chce mi sie już powtarzać setny raz tego samego. jeśli teksty moję ci się nie podbają to nie czytaj. jestem jaki jestem i nie wtydze się tego. No chyba tego brzucha troche :).
Podrawiam.
Nagniot pisze: Widze, że jesli chodzi o temat jesteś daleko w tyle. Zanim psychologowie wydadzą zaświadczeni o dyslekcji wysyłaja na psychotesty, oraz test IQ. Jesli jesteś durny jak but nie dostanisz zaświadczenia o dyslekcji tylko każą ci się uczyć jeszcze raz wszystkiego.
Po dzisiejszym robię przerwę
Kiedy ja robiłem testy był, schyłek komuny i początek nowego. Po za tym co ja się będę tłumaczył jakimś kinderkom, które makaronami ( chudzinkami o kurzych klatkach piersiowych) będąc, zasmarkanymi ćwierćinteligentami o średniej 2,0 próbują się dowartościować opluwając innych.
daj spokój szkoda czasu i pisania. poczytaj lepiej opowiadanie o "Kasieńce" na topiku o prozie. Wyszło mi chyba nieźle ehheehehe.
Otóż byłam pewna, że nigdy nie spróbuję ŻADNYCH narkotyków.
Potem, że JA się NIE uzależnię.
Stało się inaczej. Człowiek nie zna jednak siebie tak dobrze, jak mu się wydaje…
"and until someone gave me drugs, you know, i was straight edge"
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.