Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
zolpi to nie benzo ;)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: g30rg3 »
benzo mam 2 różne

...i jakby tu jeszcze dodac jakis inhibitor rozpadu dopaminy to co by było??;)
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2009 przez g30rg3, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik g30rg3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kliki »
jak dla mnie to jest jakiś obłęd a nie lek, wole co drugi dzien 4 pogryzione tablety niż codziennie po 2 przy porannej owsiance. Wiem że błądze ale ten lek jak na antydepresant ma zbyt duży potencjał rekreacyjny. Ale normalnym ludzią którzy się stosują do wskazówek lekarzy może naprawde pomóc. Dopóki go brałem jak pan bók przykazał czyli 300 mg dziennie, i żadnego chlania albo innego metakata to efekty antydepresyjne były naprawde ok, a wypróbowałem chyba wszystke leki poza trójpierscieniowcami. I to działanie antynikotynowe to nie bujda, nie mogę po tym palić choć mam ochote ale wiem że może się to skończyć pawiem
  • 1444 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Zolpi jest jeszcze lepszy od benzo ;) Bupro to normalny stymulant tylko stosunkowo slaby. Amineptyna tez kiedys byla dostepna potem ja wycofali. Dzialala na tej samej zasadzie. Slyszalem w tv o rekordzistach, ktorzy niby potrafili wdupic 120 tabs amineptyny na dzien. ;] Zaczynasz kolego wpadac w nalog i tyle. Ja mialem podobnie dlatego juz miesiac temu odstawilem to calkowicie zeby tolerke zmniejszyc, bo nie mialo to sensu. Moze za niedlugo zaczne znowu to lykac. Po wypiciu alkoholu jak alkohol przestawal dzialac dostawalem takiego cisnienia na to ze potrafilem wciagnac kilkananascia tabsow.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
nie ma sie co dziwic, w koncu to fenetylamina, pochodna katynonu ;)

browar sprawdz hushmaila :)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Zespół dopaminowy raczej nie istnieje, ale serce moze dostac po dupie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 46 / 1 / 0
to trzeba cos na zmniejszenie czestotliwosci uderzen serca.
Uwaga! Użytkownik g30rg3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 12 / 0
Ja pierdole, nie kombinuj tak chopie, bo sie przejedziesz kurwa na tym i gwarantuje Ci ze nie bedzie to przyjemne ;] :nuts: > nie ma czegos takiego jak zespol dopaminowy, moze tylko skoczyc cisnienie i napicie miesni. Czestotliwosc serca itp zmniejszaja benzo, ale oilo mi sie o uszy ze groza takie miksy choroba wiencowa i ludzie mdleli juz po tym ale ja zawsze sie czulem dobre na tym, lepeij niz na semj Amf np.
  • 46 / 1 / 0
Spoko, w razie co mam bromazepam, alprazolam, i na serce i ciśnienie: propranolol. Chociaż na takie mixy najlepszy byłby jakiś antagonista dopaminy: jak haloperidol.
  • 1444 / 12 / 0
wsystracza benzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.