Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ceny się zmieniły w ostatnim czasie? Bo chcą ode mnie 50gr za sztukę...
Jakoś mnie one wołają.
Foster901 pisze:Zamówiłem sobie 100, ale w międzyczasie łażę i zbieram :)
Jakoś mnie one wołają.
Natura mnie również woła, niestety zawołała za późno i na wiosnę mogę już nie mieć nic.. Bo moje zbiory 150 sztuk nie wystarczą na wiele :/ A zapas warto na ciepłe dni sobie zrobić.
alfalfa pisze:Kurde, skąd Wy macie gdzie kupić grzyby i to różne rodzaje :E?! Damn..Foster901 pisze:Zamówiłem sobie 100, ale w międzyczasie łażę i zbieram :)
Jakoś mnie one wołają.
Natura mnie również woła, niestety zawołała za późno i na wiosnę mogę już nie mieć nic.. Bo moje zbiory 150 sztuk nie wystarczą na wiele :/ A zapas warto na ciepłe dni sobie zrobić.
Wojteksmardzel pisze: Wiatr wieje ze Nawet po 100zl za 100grzybow jak sezon chujowy
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Zimowa porcja czeka w plecaczku, a więc jak będzie okazja do zjedzenia, to się policzy ile to na porcję wychodzi.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.