Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak często ćpasz DXM ?

Czas głosowania minął 29 września 2007

Częsciej niż raz dziennie. Właściwie to cały czas żyje na dexowej fazie.
6
6%
Codziennie.
0
4-5 razy w tyg.
3
3%
2-3 razy w tyg.
14
13%
Raz na tydzień.
16
15%
Raz na 2 tyg.
14
13%
Raz w miesiącu.
12
11%
Rzadziej niż raz na miesiąc.
23
21%
Nie ćpam DXM.
21
19%

Liczba głosów: 109

ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
co raz częściej, kiedyś 3miesięczne przerwy, teraz raz na miesiąc się zdarza kaszlona zjeść minimum w ilości 450, choć przy tej dawce zostaje raczej, przy 900 raz mi sie zdarzyło nic nie zapamiętać i się zraziłem...
Uwaga! Użytkownik KaspianK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: illusion »
ja dziennie łykam 450-900mg dextrometorfanu do tego alkohol i inne dragi, nie zarzucam aco jedynie w niedzielę, bo apty pozamykane, a w moim miasteczku, tylko w jednej sprzedają Acodin - ta nie dyżuruje nigdy.
Uwaga! Użytkownik illusion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
illusion pisze:
ja dziennie łykam 450-900mg dextrometorfanu do tego alkohol i inne dragi, nie zarzucam aco jedynie w niedzielę, bo apty pozamykane, a w moim miasteczku, tylko w jednej sprzedają Acodin - ta nie dyżuruje nigdy.
... i co ? Myslisz, że jesteś PRO ? Wypierdalaj dziewczynko do szkoły a poza tym zmień awatar bo mi piwo nie chce wchodzić jak należy . Nie dziw się, że Cię atakuje ! Mam nadzieję, że jakąś inteligencję posiadasz i na podstawie postów innych użytkowników dojdziesz do tego, dlaczego jest ta jak jest . A tak na serio - to zluzuj suty :cool: %-D i nie jedz tyle DXM bo skończysz marnie !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
CosmoDo - powiem Ci, że bardzo wnerwia mnie pouczanie innych. Zjadanie bardzo dużych ilości DXM nie jest zbyt zdrowe, ale czy to znaczy , że mamy upodabniać się do księży? Zwłaszcza, że sam podobno jesteś uzależniony.

Nie bierz tego za atak, Ciebie akurat uważałam za jedna z mądrzejszych osób na tym forum :) A tej osoby, którą cytowałeś akurat nie znam, ale moim zdaniem awatar jest ładny ;)

Ja tam ostatnio stwierdziłam, że najlepiej jest między ćpaniem robić kilka dni odpoczynku. Może mam słaby organizm, ale jak zarzucę dexa to trzyma mnie przynajmniej przez 2 dni, tak, że nie wyobrażam sobie jak można go brać kilka razy dziennie (Największa moja dawka to gdzieś 460 mg, jakbym wzięła 900 to trzymałoby mnie pewnie przez pare dni).

Powiem Wam, że jak wytrzeźwieję to zaczynam radować się normalnym stanem świadomości :) Np. dziś :) On też ma swój urok. Gdy mi się znudzi to coś zarzucę.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Jesteś za tym, aby przyklaskiwać głupocie? Między innymi przez takie wynalazki jak illusion DXM ma renomę dragu dla odmóżdżonej smarkaterii, a wyobraź sobie, że nie wszystkim to pasuje. Dlatego też zwracanie uwagi jest jak najbardziej na miejscu. Swoją drogą współczuję spaczonego poczucia estetyki.

We wszystkim należy zachować umiar, teoretycznie. Nie zawsze mi się to udaję, ale DXM potrafię kontrolować, w przeciwieństwie do kodeiny, a to wielki plus. To też kwestia samopoczucia fizycznego, które mi dokucza dzień po, kiedy nie jem w ciągu w dzień, tylko duże dawki w nocy. Mój zjazd odczuwam jako dostanie obuchem w głowę. :huh:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Po prostu specjalistami od upominania są rodzice, kościół, szkoła etc. a hyperreal jest od czegoś innego chyba...
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
na pewno nie demoralizuje ;]
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
Raz w miesiącu. Dwanaście unikalnych podróży. Dawkowanie: 210-450 mg.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: melodia »
ja to zazwyczaj 3 - 4 razy w tygodniu. 900mg.
ale zdarzają mi się (rzadko bo rzadko, ale jednak) i dwutygodniowe przerwy, więc źle nie jest.
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
o zgrozo ,a myslalem ze to ja jestem cpunem %-D
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...