Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wypiłem 3 piwka i mi mało . Zaraz wyruszam po kolejne 3 . Tak to jest jak się nie bierze narkotyków...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A ja zaraz wyruszam po wino własnej roboty do piwnicy :-D
לאכול חומצה!
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
ja zaraz po śledziki, na balkonie jeszcze 3 żywce, w lodówce 2 piasty jasne a w piwnicy winko hehe
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Dobre winko nie jest złe . A tymczasem Tyskie . Zdrówko !!!!!!!
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kryzju »
Bill pisze:
Ale nadal uważam, że nie ma to jak stara, dobra Czarna Kobra (Specjal Czarny).
Kobra ruleZ :D :D :D :D
„Man muss noch Chaos in sich haben, um einen tanzenden Stern gebären zu können.“ F. Nietzsche
  • 1800 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Tylko Lech z Wlkp. ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lekki89 »
specjal
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LaTej »
1 Warka Red lub LECH
2 Tyskie
3 Heineken
4 Calsberg
5 Pilsner Urkuel
6 Leżak
7 Żywiec
8 Tatra (waliło się za małolata)
9 Żubr
10 Karpackie 1,69 pln ale daję w beret jak spirol...
Uwaga! Użytkownik LaTej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Ostatnio pojawiło sie u mnie czeskie piwo "Brewer". Koszt ok 2zł, moc 5.5%, jego mocniejsza wersja 2.20zł, 7%. Całkiem dobre piwka jak na taka cenę. Słabsze kojarzy mi się z calsbergiem, troche z Lechem - polecam. Dostępne tylko w butelkach bezzwrotnych, jak by były zwrotne to cena pewnie z 20-50gr niższa.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
FOX Mocne 7,6 % cena 2 zl w puszcze bo w butelkach nie ma ,ocena na kazdym forum o browarach najwyrzsza !!!
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.