Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
lepiej aceton bo szybciej wyschnie, ja spróbuje w tym tyg
  • 3205 / 176 / 0
Pamiętajcie, że palone smakuje jak palone gówno i bardzo gryzie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
MXE ze sklepu to freebase, czy HCl?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3363 / 360 / 0
Raczej HCl, freebase'y zawsze są droższe.
  • 3900 / 245 / 13
Nie kapuję, czemu miałyby być droższe... Ale nvm.

Sedno sprawy jest takie, że w takim razie sobie coś wkręcacie, że możecie waporyzować chlorowodorek i jeszcze działa... No, chyba, że sprzedawany jest jednak freebase

chlowodorek przy waporyzacji rozkłada się na freebase+HCl - surveilled
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 992 / 25 / 0
W przypadku mdpv hcl nadawał się do waporyzacji. Tak jak survilled napisał - hcl + freebase. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że hcl zdrowy dla płuc nie jest.
Dla ścisłości macie linka do tematu z BL http://www.bluelight.ru/vb/threads/5884 ... ng-dippers
  • 3205 / 176 / 0
Ano zdrowy ani przyjemny nie jest.

Co dziwne, jedni palą kilkadziesiąt mg i nie czują nic, a inni kilka i mają zajebisty wjazd. Może oddzielny wątek?...

A może tak dział dla MXE...
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / / 0
Próbowałem palić z czegoś podobnego do żarówki, nie pamiętam żeby mi coś było, więc zaprzestałem prób. A zwaporyzowałem tego sporo znacznie więcej niż ktoś pisał 10-15mg, tak 3-4x więcej i nic.

Grajcie w minecrafta napierdalając MXE, później cały świat się postrzega jakby był zbudowany z pierdolonych kwadratów. :gun:
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 3205 / 176 / 0
Palone 20-30mg z fajki (posypane na zioła). Efekt: instant feel z okolic 10mg oralnie, i do tego uczucie lekkości i ciekawej stymulacji umysłowej jednocześnie.
  • 992 / 25 / 0
czyli trzeba przypierdolić z 40-50 (polacy powinni mieć osobne tabele na dawkowanie dragów/ albo lepszy sort...) nie mogę się doczekać :>
ile trwa efekt?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.