Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Wcześniej 20ml to było 100mg, teraz żeby podać sobie 100mg trzeba by podać 100ml gęstej substancji. Większość osób się cieszy, że przestanie napierdalać po kablach. Ja dochodziłem i do 350mg mtd iv teraz musiałbym walić 350ml - chyba nie dożyłbym sylwestra.
Nie wiem co za idiota zgodził się, by w Warszawie był aż 1% metadon - przecież to zachęta do grzania jeszcze większa niż przy tym 0,5% co był w Chorzowie kilka ostatnich lat.... :rolleyes:
Zresztą ja już nie jestem na programie. Ale gdybym miał być to bym się cieszył, bo ta tolerka na dawki powyżej 200mg metadonu to był hardkor.
stary dziad pisze:Duldi, to efekt przyjętej jednorazowo dużej dawki. 30ml stężonego syropu to 150mg metadonu. Lepiej byś zrobił, gdybyś te 30ml podzielił na trzy części i przyjmował co parę godzin, np. co 4 godziny. Efekt "terapeutyczny" byłby praktycznie ten sam, a nie miałbyś takich zaburzeń, właściwych dla wielu syntetycznych opio. Mnie zdarzało się np. po dużych dawkach fenta gadać do kogoś po niemiecku(!), do jakichś nieistniejących osób.
Przy czym jednocześnie organizm przyzwyczajałby się do mniejszych dawek i mógłbyś efektywniej realizować redukcję.
Moja była po tym poznawała, że się naćpałem. Czasami po oczach nie było widać, a po tej niemieckiej gadce od razu wpadałem.
sprawdzone_info pisze:rozmawiałem do losowych ludzi po niemiecku, mimo iż nie znam tego języka, znam ze 100 słów i z nich układałem zdania. Np. "alles gutten zum geburstag"
Nie mam nic ciekawego do powiedzenia nt. metadonu, ale chciałem zapytać: skąd taki efekt?
Piłam oryginalnie zapieczętowany MOLTENI więc nie ma opcji, żeby ktoś mnie wyruchał pod programem i sprzedał wode z cukrem.
Na odstawkę od 250 mg czystego helu iv próbowałam najpierw 100 mg metadonu , następny dzień 100 mg, następny 60 mg, i zrezygnowałam, bo nic nie działało. I u mnie przez metadon przebiła się wtedy nawet 100 mg zwykłej morfiny złagodziło objawy skręta. Czy coś jest ze mną nie tak, czy to jakaś anomalia, ale spotykana?
To zasługuje na osobny temat, trzeba zbadać to zjawisko
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.