Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 32 / 2 / 0
Witam, jak się ma branie bromka razem z baklo, dodam, że baklo biorę ładnych parę lat w ilości 100/ 150mg na dobę.
Jakich efektów, ewentualnie interakcji można się spodziewać po takim miksie?
Czekam na opinię obeznanych w temacie

Pozdrawiam
  • 1498 / 25 / 0
Zwiększy miorelaksację. Nie wiem, jak Ty reagujesz na Baklo, ale ja nienawidzę.
W zależności od tego, jakie masz doświadczenie z BZD, Bromazepam powinien Cię przy zerowej tolerancji w dawce 12-18mg wyłożyć na łopaty po takim miksie.
  • 5801 / 1197 / 43
Ja brałem bromka z baklofenem wiele razy. Zadziała jak każde inne benzo, nic ciekawego. 150mg baklo to bardzo duża dawka, napisałeś że bierzesz to kilka lat codziennie. To mnie przeraziło. Myślę, że 3mg już powinieneś wyczuć. Bromazepam sam w sobie ma silne działanie rozluźniające mięśnie w porównaniu do innych bdz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 917 / 235 / 0
Jednak bromek to urocze i jedyne w swoim działaniu benzo, jadlem sobie ostatnio klony, małe dawki 0.5 mg do 2mg na dzien, czuć bylo działanie ale takie w tle. Dostałem od magika bromka i zapodałem 3mg , jaka różnica, ta pluszowośč i usmiech na twarzy, relax pełną gębą.Juz chyba na zawsze brom zostanie moim umilaczem numer 1 wśród bezo.
  • 2302 / 396 / 0
Dla mnie bromek ma 2gie miejsce. Alpre wyżej cenie - ma idealną moc, czas działania i działa nawet trochę jak koks, uczucie że wszystko możesz załatwić, zrobić, przegadać.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 590 / 82 / 0
To prawda bromazepam jest swietny, dzisiaj sobota wiec sobie pozwole na 30mg bromka i 15mg diazepamu %-D U mnie wszystko zaczelo sie od alpry ale mimo wszystko to bromazepam jest top1 wraz z diazepamem.
Jestem dość trudny.
  • 633 / 154 / 0
01 lipca 2023mietowy3 pisze:
Dla mnie bromek ma 2gie miejsce. Alpre wyżej cenie - ma idealną moc, czas działania i działa nawet trochę jak koks, uczucie że wszystko możesz załatwić, zrobić, przegadać.
Ta - chwilowo benzo-koks. Ale tylko w pierwszych tygodniach, bądź doraźnie.
  • 2302 / 396 / 0
Taki xanax 2 mg starcza mi na pół roku
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3603 / 589 / 1
Jedno opakowanie czy 1 tabs? ;D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2302 / 396 / 0
Hehe, 30 tabletek w słoiczku
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.