Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 119 / 4 / 0
kurcze skąd wy macie sort że niektore oceny wyżej od MDMA, raz dostałem sampla i nie byłem zadowolony zbytnio.
Aż tak dobrze euforycznie robi dobry sort? Ktoś mógłby pw/mail?
  • 41 / / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Dejnuu »
Sniff przy 4-FMA z lekka bolesny.Oral 250 mg i jest milutko. :)
  • 241 / 6 / 0
Chyba do tej pory nie spotkałam legalnej obecnie substancji, która dałaby mi efekty bardzo przypominające MDMA. Bardzo wysoko oceniam. Lekkość, pluszowość, to ciepło podobne do MDMA. Gdyby ktoś mi podał małą ilość nie mówiąc co to chyba bym pomyślała, że prawdziwa molly. 4/5. Może miałam dobry sort skoro inni narzekają :)
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 17 / 0
Niesamowite wspomnienia, świetna substancja do testów, tylko ciekawe, kto teraz ma najfajniejsze? Napisze ktoś PW? :) dawno nic nie robiłam ciekawego :D
  • 1674 / 107 / 0
Jak kwestia ZS na tym ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 3 / 0
Opisze ktoś konkretnie obecne sorty ? Potrzebuje sporo serotoniny/fajnego stanu oraz troszke pobudzenia.
Po 4cmc mam super faze lecz brakuje mi tego pobudzenia..
  • 1674 / 107 / 0
Oralnie moze i cos Ci da 4fma Z SERO.
Ale chyba jednak lepiej wyjdzie Ci mix 3 i 4 cmc.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 3 / 0
tylko ze trojka cmc nie daje mi pobudzenia. upierdala prawie jak czworka
  • 105 / 4 / 0
Tu masz empatię i speeda. Mnie eufo trzyma około 4-5 h przypominającą tą z molly, aczkolwiek nie wypierdala Cię tak w kosmos , cały czas ogarniam fazę. Po tych paru godzinach jest speed ale bardzo przyjemny , nienachalny który trzymał mnie ostatnio ponad 15 h. Dawka około 200 oralem. Polecam !
  • 41 / / 0
4Fma jest na tyle subtelną substancją, ze nie trzeba jej z niczym mixowac. Amen
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.