Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Wiem, że to niezdrowe i oczywiście nie polecam, ale ja zawsze gdy chciałem, żeby mnie feta puściła, przepijałem to alko, a konkretnie wódą. O paczce papierosów pod ręką chyba mówić nie musze, praktycznie każdy kto jest porobiony pali szlugi. Tak czy siak, feta trzyma długo
Uwaga! Użytkownik dancingshoes jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Palenie po nie przespanej nocy może nasilić dość nie przyjemne efekty wzrokowo /słuchowe.
Ponadto trzeba wypalić sporo, aby w ogóle coś poczuć - szkoda materiału po A.
Przede wszystkim sen, jesli stałe jedzenie nie przechodzi przez gardło to zupa/szejki owocowe i dużo spokoju pomoże :)

Osobiście zawsze ładuje po powrocie do domu kompleks witamin (taki jak na siłkę), plus rano druga dawka. Jakakolwiek drzemka też pomaga uspokoić organizm choćby na chwile - jest ciężko, ale nawet leżenie z zamkniętymi oczami pomaga.
  • 677 / 305 / 0
Witam
Brałem amfetaminę codziennie przez ponad 10 miesięcy. Dawki przez pierwsze 4 miesiące to 0.2 g, raz dziennie rano, następne 6 miesięcy to dawki od 0.5 do 1 g codziennie 2 razy dziennie.
Dziś mija 7 dzień jak nie biorę ścierwa.
Od 12 lat leczę depresje oraz nerwicę lękową.
Codziennie biorę leki :
Pregabalina rano i wieczorem po 150 mg,
Miansec 30 mg na noc
Witaminy i minerały na 100% Centrum, chelat magnezu, Ashwagandha 50 mg, Wit C, D3 4000K2.

Na zjeździe po amfie dodatkowo brałem przez 3 dni, 5 mg Relanium oraz 150 mg Skudexa (tramadol).
Ostatnio tylko 2-3 piwka + kilka buchów mj i jest w miarę znośnie.. myślałem że będzie gorzej przy odstawianiu amfetaminy po tak długim czasie zażywania.. Jakoś się trzymam bez amfy.. Wam również tego życzę..
Pozdrawiam :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 129 / 35 / 0
3 dni ciag na dobrej holenderskiej goudzie poszlo prawie 3g co mam zarzucic na zjazd mam kwetiapine i mirtazapine?
  • 211 / 4 / 0
Rzadko kiedy wjeżdża u mnie stymulant, ale od 3 dni jem fetke. Spałem tylko 4h dzisiejszej nocy. Dzisiaj ostatnia pszczółka poszła o 16:00. Codziennie rano wrzucam 5mg lorazepamu (bardzo długi czas już) i dziennie pale trawke - alko kompletne zero. Czy jak o ok 23:00 wypije dobre piwko 6,9% 0,5l poczekam ok 30min i zapale trawke, czy jest szansa się uśpić? Czy ew lepiej wrzucić benzo do tego. Ale wtedy pewnie trawka nie podziała w kolejności benzo>piwo>THC? Bo wiem, ze na benzo trawka mnie nie robi. Ale czy przy zjeździe benzo tez wyłączy trawke, czy może doda zamuły? Ew zastąpienie benzo jakaś dużą wrzutą Pregabaliny?
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 4 / 0
benzo to podstawa, najlepiej jakieś o profilu nasennym (ofc)
Benzo + trawa = mocna zamula przynajmniej u mnie
  • 924 / 166 / 0
07 maja 2022Jerzus Chytrus pisze:
Rzadko kiedy wjeżdża u mnie stymulant, ale od 3 dni jem fetke. Spałem tylko 4h dzisiejszej nocy. Dzisiaj ostatnia pszczółka poszła o 16:00. Codziennie rano wrzucam 5mg lorazepamu (bardzo długi czas już) i dziennie pale trawke - alko kompletne zero. Czy jak o ok 23:00 wypije dobre piwko 6,9% 0,5l poczekam ok 30min i zapale trawke, czy jest szansa się uśpić? Czy ew lepiej wrzucić benzo do tego. Ale wtedy pewnie trawka nie podziała w kolejności benzo>piwo>THC? Bo wiem, ze na benzo trawka mnie nie robi. Ale czy przy zjeździe benzo tez wyłączy trawke, czy może doda zamuły? Ew zastąpienie benzo jakaś dużą wrzutą Pregabaliny?
tyle dni ćpałeś i teraz masz wielką rozterkę jak pójść spać, ale jeszcze chcesz się skopcić? Weź benzo, idź spać, a rano sobie jebniesz trawki i piwko :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 49 / 29 / 0
Kiedyś jak chciałem zasnąć a nie umiałem to kupowałem sobie 200ml żołądkowej gorzkiej albo czystej i piłem na raz. Od razu się kladlem do wyra i próbowałem spać.
  • 211 / 4 / 0
Tak wiec właśnie zrobiłem. Moja aktualna dawka wystarczyła również żeby mnie uśpić wrzucona 7h od ostatniego szczurka i po godzinie leżałem i cieszyłem się z leżenia bez żadnych paranoi itp.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 4 / 0
A wiecie,że po takim dobrym feceniu kilkanaście h - kilka dni, waląc wóde na pusty żołądek, rozpierdalacie go do granic możliwości?
Przynajmniej jakaś zupe w siebie wlejcie na siłę przed piciem. I dużo lepiej wypić kilka jakichś mocnych browarów,a nie wódki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.