Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
wczoraj zjadlem 2 paczki tussidexu i o kurwa podzialalo, okolo 19 zjadlem je, to o 21 juz bylo ostro - ale strasznie wkurzal mnie ten dziwne chodzenie haha, jeszcze na nastepny dzien mialem poswiate tego bo czulem sie ciut pijany. Fajna sprawa, na pewno za jakis czas wroce
  • 3 / 1 / 0
siema byłem po acodin ostatnio, mieli tylko kode, sprawdziłem na jednej stronie i pisalo lek niedostępny a statystyki dostępności spadly z 80% do 60, co się dzieje?
Ostatnio zmieniony 02 października 2021 przez zyczyc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1195 / 223 / 32
@zyczyc
Spada zainteresowanie? Dexonauci wymierają? Aco za drogi i wszyscy Tuss kupują?

@czekotubkaa1 Jak mówiłem :D
Może jakiś raporcik z pierwszego tripa? Tylko jak już pisać, to przykładając się do opisu ;)
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 26 / 1 / 0
Czy ktos ma jakis pomysl na zamiennik w UK? Najlepszy dorazny antydepresant i jedyne co likwiduje wszelakie glody u mnie (naltrekson i baclofen sie nie umywaja)
I can't
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
  • 586 / 126 / 0
Deksonauci nie umierają tylko żyją w bezkresnej dysocjacji załamującej fale elektromagnetyczne.
Ja po 3 latach ciągłych lotów (+kodeina za często) nabawilem sie zapalenia żołądka i dwunastnicy a bylem kozak co to dla mnie zjesc na sniadanie z energolem tussi czy aco
  • 21 / / 0
Ej, kurde. Nie ma aco w hurtowniach. Chyba że pan aptekarz mnie w chuja wali, ale nie sądzę, wszak znamy się nie od dziś 🙃. Jak u Was z dostępnością?
  • 3901 / 563 / 0
To prawda. Jesli chodzi o acodin sprawdzilem i nie ma. Jest syrop tylko.
W ogole jesli chodzi o deksa to bez problemów.

@techniczny

miales jakies powazne objawy?
czy przypadkiem się dowiedziałeś?
  • 21 / / 0
Bez problemów, w sensie Tussidex? To zazdro, bo w moim wypiździejewie jest 5 aptek, z czego dwie mam spalone, w dwóch już panie wiedzą, że bynajmniej nie kaszlę, a w tej jednej, mojej ulubionej, Tussidex był jak dotąd tylko na zamówienie, więc brałam aco, co by nie nadużywać uprzejmości aptekarzy. Dżizas, czyli zostanie mi pójść i grzecznie poprosić, żeby Tussidex był w stałej sprzedaży? 😂
  • 586 / 126 / 0
Ciągłe wymioty, biegunki, bóle brzucha, problemy z jedzeniem, perlastyka jelit zerowa
Osłona (emanera) + probiotyk i lekkostrawna dieta pomogły
  • 1011 / 87 / 0
Swego czasu byłem zapalonym fanem dekstrometorfanu. Wszedł do codzienniej diety przy mixach z kodeiną. To było dla mnie spełnienie - 225 mg DXM, jak już jest dobrze to 750 mg kodeiny. Wcześniej i w trakcie cannabis, po wszystkim etanol niskoprocentowy. Czasem doszło do tego jakie benzo lub, o zgrozo, Z-drugs. Czasem to jaki psychodelik wypełniał czasoprzestrzeń. Czasem też, zamiast tej kody była herbata z maku, tudzież fentanyl. Trwało to jakiś czas. Trochę mi w głowie poprzestawiało:P Obecnie z DXM spotykam się dość żadko, może dlatego doskwiera mi często dokuczliwy bodyload, ale też nie zawsze. Mam odłożone 150 mg i planuję to spożytkować razem właśnie z kodeiną. PST mi ostatnio z deksiwem słabo smakowało, ale coś tam jedno wzmagało drugie, tak. Z psychodelikami to narazie nie chcę kaszlaka. W tym tygodniu przy okazji sesji z MOXY zastanawiałem się czy nie dobrać go, ale zrezygnowałem. Sama tryptamina urządziła mnie dość mocno (20 mg), na tyle, że gubiłem gdzieś to uczucie spożytego wcześniej PST. Jedyne co planuję w jakiejś tam przyszłości z psychodelii, to DMT + DXM.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.