Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Spada zainteresowanie? Dexonauci wymierają? Aco za drogi i wszyscy Tuss kupują?
@czekotubkaa1 Jak mówiłem :D
Może jakiś raporcik z pierwszego tripa? Tylko jak już pisać, to przykładając się do opisu ;)
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
Ja po 3 latach ciągłych lotów (+kodeina za często) nabawilem sie zapalenia żołądka i dwunastnicy a bylem kozak co to dla mnie zjesc na sniadanie z energolem tussi czy aco
W ogole jesli chodzi o deksa to bez problemów.
@techniczny
miales jakies powazne objawy?
czy przypadkiem się dowiedziałeś?
Osłona (emanera) + probiotyk i lekkostrawna dieta pomogły
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.