Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1543 / 213 / 0
oxan pisze:
ja bym był w ogóle za zniesieniem programu w takim stacjonarnym wydaniu jak w PL. recki jak piszesz i oczywiście ten mtd 0,5% zrobić nie LzRpw, a Rpw. to byłoby najlepsze, bo by nie doprowadzało do gromadzenia się ćpunów w jednym miejscu w jednym czasie. nie sam program jest do dupy, a jego wykonanie. a w stacjonarnym wydaniu to własnie zgromadzenie patologii, a z tego wynika ćpanie, chlanie, brud i epidemia.
Otóż to, oxasiu, otóż to, rozpieprzyć te zgromadzenia, całkowicie się z Tobą zgadzam, że idea substytucji ma jak najbardziej sens, tylko obecny sposób jej realizacji będzie rodził patologię.
A tak, odchodząc trochę od tematu, cieszę się, że się odezwałeś, mam nadzieję, że ze zdrowiem nic się nie zmienia, tzn nie pogarsza się.
Pozdrowienia dla Twojej piękniejszej połowy.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 381 / 11 / 0
Jeżeli psychiatra wie, że jestem uzależniony, bylem u niego w ośrodku i nie dałem rady to wpisze metadon na prywatnej wizycie?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 443 / 55 / 0
Nie wypisze napewno. Powiem wam ze sprawa z programem i jego okolicami to wszystko jest zalezne od kierownika programu. Na dzielnej to jest tak ze nie ma zadnego stania w okolicach programu i pod programem. Jak tylko sie o tym dowie kierownik i personel ze jakis delikwent przesiaduje albo cpa po klatkach z miejsca wylatuje. I to jest mega dobre. Tam 75% osob to normalne osoby po ktorych nawet nie widac ze cos braly. To wysokoprogowy program. Wiekszosc pracuje i funkcjonuje swietnie. Patologia szybko jest wyrzucana. Dzielna ma najlepsza opinie wsrod programow. Nie jest latwo sie dostac ale latwo wyleciec jak zaczyna sie kombinowac. Ten program po prostu ma poziom swoj. ZADEN PROBLEM DOSTAC METADON NA TYDZIEN. Wystarczy udokumentowana praca (umowa o prace lub zlecenie) i czyste testy caly czas. Kadra swietna. A wiecie kto narzeka ? Ten kto wszedl na program myslac ze to zloty srodek i darmowe cpanie. Tacy wypadaja szybko i bardzo dobrze.
  • 3 / / 0
Witam Kochanych ludzi których nasz trzeźwy świat nie jara :wall:
Wiec tak mam pytanie jestem na programie metadonowym oznacza to że mam wyrywkowo robione testy i mam problem
29 Kwietnia - 2 x Piguły GOLD 199.99 mg 1 G Amfetaminy o bardzo bardzo słabej jakości i mocno przesuszona 2 mg Klona
30 Kwietnia - 1 x Piguła nie znam nazwy ale słaba 4 mg Klona
1 Maj - 6 mg Klona
2 Maj - 12 Tab Acataru oczywiście kotek następnie 12 Tab Sudafed też kotek 2 mg Klona

Teraz pytanie proszę o szczere odpowiedzi
Testy być może będę miał robione w niedziele czy mogę mieć nadzieje na to ze testy będą negatywne ?
Prosze o naprawde szczere odpowiedzi
Pozdrawiam całe HyperReal :-)
  • 1406 / 143 / 0
@s414uch322y
nie łudź się. jak Ci może amfa nie wyjdzie, to benzo na pewno. a może bedziesz miał szczęście ale to b.wątpliwe. nastaw się, że testy będą (+) przynajmniej na 1 substancje
  • 3 / / 0
A co jeśli bym dosypał kwasku do kubeczka ? testy będą ujemne czy obojętne raz kumpel dosypał i były ujemne Dzieki Oxan
  • 950 / 42 / 0
belialoss pisze:
@up mam znajomego który walił sporo lat Helenę. Też miał detoksy ,dwa ośrodki. Kompletna strata czasu takie instytucje jak dtx itd. Teraz od poł roku jest na programie. Znalazł dobrą pracę,odbudował relacje rodzinne. Lepiej wygląda fizycznie,tzn.przytył i nabrał"kolorów życia". A co najciekawsze nie sięga po żadne używki,ponieważ tego kompletnie nie potrzebuje. Ma ten komfort psychiczny ,że nie musi biegać kombinować itd. Koleś czuje się zajebiscie i żyje pełnią życia.
Ja gdy tylko uda mi się tylko załatwić 3 miesiące nocek w pracy,od razu ruszam na program porozmawiać i możliwe,że uda mi się dostać na program. Wtedy wszystko będzie inaczej,normalniej. Ośrodki i detoksy też kompletnie mi nic nie dały,a wręcz przeciwnie to tylko strata czazsu(oczywiście dla mnie). Pozdrawiam Ciebie i życzę dużo dobrego.
belial, do Chorzowa? Daj znać jak sytuacja się ma u Ciebie. Chuja wyszło, dalej za makami gonisz, czy coś ruszyło?

Velvet pisał o szybszych 'zaliczkach' jeśli się wskoczy na buprę. Na 2 tyg nawet. Nie ukrywam, że taka perspektywa jawi mi się w milszych kolorach, akurat mój 'doktór', który za pieniążki wypisze 'co chcę' gdzieś zniknął. W Chorzowie też jest bupra? Nie jestem degeneratem, nie wyglądam na typowego ćpuna. Ani mi się śni przebywać z tamtejszymi na ławeczce. Nie lubię zawierać nowych znajomości. Kurwa, serio, przy dzieciach? Absurd przyjmowania na program kodeinistów z tolerką rzędu 300 mg jakoś specjalnie mnie nie dziwi. Jedynie t.grupowe by mnie martwiły, nie wiem, czy potrafiłbym to przeskoczyć. Chuj, zadzwonię/pojadę, dowiem się co i jak. Teraz się prześpię i jak drugie oko mi się otworzy, to poczytam temat, bo ledwo co się obudziłem na krześle. Aha, rozsądna cena za syrop 100ml 1mg/ml? Nigdy z mietkiem nie miałem do czynienia, jaka dawka - tak mniej więcej, jak to u was wygląda - zaleczy skręta powiedzmy przy tolerancji 500 mg M (nody) / od 600 cieknie ślinka z pyszczka :D / 200 mg (normalne funkcjonowanie)?
  • 34 / 23 / 1
Czy w Gdańsku są nadal dwa programy? Nie jestem w temacie na tę chwilę. Jaki tam jest teraz klimat, czy nie znając nikogo kupię trochę syropu?
Po czym poznać że narkoman kłamie? Po tym że rusza ustami :ojeju:
  • 381 / 11 / 0
Sprzedawce chociaż poznaj.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 34 / 23 / 1
He he, a po co mi poznawać sprzedawce? Nie szukam znajomego, tylko syropu, a właściwie szukałam, bo już nieaktualne. Dawno, dawno temu, jak jeszcze sama byłam na programie, co jakiś czas podbijały do nas pod szpitalem różne osoby chcąc kupić setkę czy dwie i jak komuś z oczu dobrze patrzyło i nie wzbudzał podejrzeń, a miałam akurat nadwyżkę względem moich rzeczywistych potrzeb, to zdarzało się, że odsprzedałam.
Po czym poznać że narkoman kłamie? Po tym że rusza ustami :ojeju:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.