Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Na mnie dorzucanie działa...i jest fajnie. I myślę że powinno zadziałac. %-D
Uwaga! Użytkownik richbloodman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / / 0
Zadziała w każdy możliwy sposób, byle jakoś wchłonęło się to do układu krwionośnego....
:D

A mam pytanie tak ot przy okazji: Doustnie po ilu wchodzi??
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 624 / 71 / 0
Plus/minus 20 min, jeśli chodzi o trzymanie tego pod językiem.
  • 21 / / 0
Pierwszy i ostatni raz, poszło 35mg po godzince dorzucone kolejne 35mg. Spróbowałem i przekonałem się że to nie dla mnie i już nigdy tego nie spróbuje. Nie umie tego opisać, czułem się jakbym ważył 250kg, ciało z plasteliny, ciężko się chodziło, czułem się jakby ktoś zabrał mi mózg, czułem że nie mam nazwiska imienia, że jestem osobą beż tożsamości :D

Co chwilę inne myśli, zgasiłem światło byłem na marsie, oświeciłem byłem na wenus, zdawało mi się że trwało to cały dzień patrzę na zegarek a tam minęła godzina ;d. Po 2 godzinach bad trip że to już się nie skończy i tak zostanie, wkurwienie na substancję. Słuchanie muzyki nie sprawiało żadnej przyjemności, nie było w tym żadnej przyjemniej rzeczy.

Po 4 godzinach od zarzucenia, wypiciu 1,5h wody i zjedzeniu zaczęło przechodzić, poszedłem spać. Obudziłem się rano z ulgą...

Trafny sort? psychika? nastawienie? czy po prostu to tak działa?
  • 5 / / 0
a może mi ktoś powiedzieć jak z jazdą samochodem po MXE?
  • 6255 / 446 / 12
@HeyMoreno: Szczególnie przestrzegam przed takimi poczynaniami. Czas reakcji jest silnie wydłużony, głowa znajduje się myślami gdzieś indziej, koordynacja ruchowa jest zaburzona - POD ŻADNYM POZOREM!
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3309 / 22 / 0
1) Znane są jakieś przeciwskazania do brania galantaminy z MXE? Wiem, że to RC, ale czasem widać dla osoby obeznanej, że jakieś połączenie jest niefajne. Galantamina spowalnia rytm serca, a MXE?

2) pewien czas temu po dwóch nocach z MXE (dawki tak do 60 mg, chociaż jak na tę dawkę to wyjątkowo mocno na mnie działało) dostałem porażenia nerwu twarzowego. Może to być przez to, może przez coś innego. Tak tylko zostawiam informację w razie jakby ktoś też miał takie przypadki.
sqrt(666)
  • 624 / 71 / 0
To jest gorsze 10x od alko pod tym względem, po prostu nie da sie jechać. Nawet na zjeździe wydaje Ci się, że jedziesz wolniej niż naprawdę i łatwo przecenić prędkość realną. Wstyd mi się przyznać, ale jeździłem motocyklem na 25 i 60mg ( :nuts: :wall: ), jesli Ci życie miłe nie wsiadaj do samochodu. W tym drugim przypadku ujechałem 200m i zawróciłem.
  • 265 / 2 / 0
kiedyś jechałem ulicomą rowerem po chyba 75, było bardzo, bardzo trudno (grzej niż po poł litrawodki, do tego brak krytycyzmu), jakimś cudem nic sobie wtedy nie zrobiłem :P
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 1 / / 0
zdecydowanie przyjemniejsza substancja niż DXM w formie małych białych tableteczek na których myśl chce mi się wymiotować (a tripów na tym była co nie miara), w przeciwieństwie do DXMu po MXE nie mam zjazdu tzn jak wstaje to nie jestem zmęczony,nie mam trybu zombie,nie jestem ogłupiony, a humor jak w przypadku DXMu nie może spaść poniżej średniego poziomu z tym że tylko 1 dzień (w przeciwieństwie do DXMu gdzie ten efekt czasem i tydzień się utrzymywał), sam trip na MXE jest bardziej klarowny (a może to po prostu ilość doświadczeń z aco), mam efekt trzeźwego umysłu, lekki motion blur,łatwo się wkręcam i jestem bez problemu w stanie zapanować nad fazą, czas wydłuża mi się bardzo mocno (co akurat bardzo lubie), do tego nie wiem czy to efekt placebo czy lekkie połechtanie zmysłów ale energetyk Vulcan Energy + Lay's Strong zawsze sprawiają że mam mocniejszą i przyjemniejszą jazdę (tak jak w przypadku oglądania Las Vegas Parano przy czym mam poczucie jakby cały film trwał około 3ch dni) dawki jakie próbowałem to pierwszym razem 50 a potem to już od 100 do 120 za każdym razem minimum tygodniowa przerwa, co do dorzutów jak na mnie działają dobrze 100 + 50 gdy już setka wejdzie daje naprawdę sporo mocy (nie tyle co przy dorzutach acodinowych gdzie dosłownie wywalało mnie w kosmos) + ciekawy efekt gdy wchodzę do ciemnego pomieszczenia automatycznie wydaje mi się że się zmniejszyłem i sam pokój jest znacznie mniejszy niż ten w którym zwykle przebywam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.