Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
:D
A mam pytanie tak ot przy okazji: Doustnie po ilu wchodzi??
Co chwilę inne myśli, zgasiłem światło byłem na marsie, oświeciłem byłem na wenus, zdawało mi się że trwało to cały dzień patrzę na zegarek a tam minęła godzina ;d. Po 2 godzinach bad trip że to już się nie skończy i tak zostanie, wkurwienie na substancję. Słuchanie muzyki nie sprawiało żadnej przyjemności, nie było w tym żadnej przyjemniej rzeczy.
Po 4 godzinach od zarzucenia, wypiciu 1,5h wody i zjedzeniu zaczęło przechodzić, poszedłem spać. Obudziłem się rano z ulgą...
Trafny sort? psychika? nastawienie? czy po prostu to tak działa?
2) pewien czas temu po dwóch nocach z MXE (dawki tak do 60 mg, chociaż jak na tę dawkę to wyjątkowo mocno na mnie działało) dostałem porażenia nerwu twarzowego. Może to być przez to, może przez coś innego. Tak tylko zostawiam informację w razie jakby ktoś też miał takie przypadki.
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.