Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
Ile żeś tego przyjął? Dieta i higiena snu utrzymane? W twoim przypadku najlepiej zrobić se przerwe.
man is the cruelest animal
  • 381 / 11 / 0
Mało, nie wiem bo bez wagi, dieta i sen w porządku bo to drugie podejście dzień po dniu, odczekam trochę i może kupie inny sort.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 989 / 76 / 0
Co wam alfa daje się tak zastanawiam. Bo ja liczyłem na jakąś euforię ale się przeliczyłem nadal jednak alfa, choć brałem ją dwa razy, jest całkiem niezłym stymulantem ale takim pustym, który raczej do roboty się nadaje jakiejś. Nie wiem, dziwna substancja, ludzie palą to, walą w nosa, jedzą, co w tym jest takiego, że aż tak łapie? Bo ja miałem chętkę na dorzutkę tylko tego samego dnia po kilku godzinach, a potem już nawet zapominałem jak to było na alfie.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 182 / 4 / 0
U nas alfa każdego poskładała.
Chuj, może to kwestia wjebania 3 gramów w dwie osoby w ciągu 4 godzin.

Ale reszta też, śledzenie, paranoje, problemy z wypowiadaniem się, niespójność wypowiedzi, płytki oddech, ajć pan, nie wiem do czego?
Można do konserwacji starych aut?
Ale pod warunkiem że garaż bez okien?
I max jedna osoba towarzysząca?

(Dobra, jest coś jednego, jak ktoś mówi o seksie na 3mmc, mefie, czy innym takim, no to polecam.
+ale bez benzo po, to ja alfe pierdole kupować, wole inne)
  • 168 / / 0
Jak się pali papierosy na alfie, odrzuca czy podbija działanie i się ciągnie jeden za drugim?
  • 1959 / 62 / 0
Alfa-PVP ma takie powinowactwo do dopaminy i noradrenaliny, że zapomnisz co to są papierosy i nikotyna. Tak jakbyś porównywał malucha do ferrari. Kolejna metafora to: czy na heroinie masz ochotę brać kodeinę? Będąc w domu w ogóle nie będzie Ci się chciało palić, aczkolwiek w towarzystwie to nawyk palenia nadal będzie, aczkolwiek zbytnio nic nie poczujesz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 20 / 1 / 0
walker92 pisze:
U nas alfa każdego poskładała.
Chuj, może to kwestia wjebania 3 gramów w dwie osoby w ciągu 4 godzin.
Nie miało być czasami 0,3 grama? bo coś mi się nie chce wierzyć w 1,5 g na osobę przez 4 h. Toż to śmiertelna dawka...
man is the cruelest animal
  • 1959 / 62 / 0
Waporyzowane to żaden kłopot taką ilość w 4h przerobić. To nie jest dużo.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 680 / 43 / 0
to jest dużo, nie przesadzajmy, co nie znaczy że byli i tacy co przerobili więcej ;-) bo móc można.
również zapominam totalnie o paleniu papierosów przy alfie (waporyzowanej).
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 195 / 2 / 0
Ja za to e-papierosa praktycznie nie wypuszczam z ręki, ale to raczej kwestia tego, że lubię sobie pufać. Sama alfa nie wpływa u mnie na przyjemność z palenia szlug. Dopiero kiedy działanie zaczyna zanikać, parcie na papierosa jest przeogromne więc radzę mieć z 3 w zapasie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.