ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Co polecacie na dzien dzisiejszy jako alternatywe dla M1 czy pure MDMA ??
  • 2428 / 90 / 0
Póki co nic ciekawego nie zostało co mogło by zastąpić motyla :(
Ale jest nadzieja jeden ze sklepów zlecił syntezę jakiegoś związku (nie chcą podać nazwy) i na dniach powinni mieć , mam nadzieje że to będzie godny następca motylka ^_^
A jak nie to zostaje 3,4-DMMC i 3-FMC
[cut]
EDIT: Właśnie w jednym sklepie pojawiły sie Analogi Metylonu i 4-MEC
Dawkowanie - 200mg , hmm ciekawe czy będą godnymi następcami troche drogie ale zobaczymy niedługo :D

Nie handlujemy na forum - PcP
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
dziekuje za odpowiedzi :) wiec dzis z czystym sumieniem odpalam rakiete M1 :)
Uwaga! Użytkownik aein nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
3,4-ETHYLENEDIOXY-N-METHYLAMPHETAMINE (MDMC) - wydaje się być ciekawym analogiem MDMA :-)
  • 827 / 3 / 0
Oj tych ciekawych analogów to nawet sporo jest. Problem tylko z dostępnością. Zobaczymy jednak co za nowości wprowadzą. Byle nie skończyło się na etylonie (bk-MDEA).

Z samych pochodnych katynonu jest w czym przebierać, z czego właśnie etylon wydaje się być najciekawszy. pentylon wydaje się być słabszą wersja metylonu, tak samo jak Eutylon - butylonu.
Miej dystans
  • 40 / / 0
dawajrowa pisze:
EDIT: Właśnie w jednym sklepie pojawiły sie Analogi Metylonu i 4-MEC
Dawkowanie - 200mg , hmm ciekawe czy będą godnymi następcami troche drogie ale zobaczymy niedługo :D
Dobrze byloby wiedziec co sprzedawca ma na mysli pod nazwa "Analog Metylonu". Jak uwielbialem Metylon, tak teraz do tego mi sie jakos nie pali.
  • 6182 / 437 / 12
MegaMotyl pisze:
3,4-ETHYLENEDIOXY-N-METHYLAMPHETAMINE (MDMC) - wydaje się być ciekawym analogiem MDMA :-)
Owszem, jest aktywny, ale Papa Shulgin pisze krótko:
Alexander Shulgin pisze:
What a strange and completely unsatisfactory compound!
emerx pisze:
Etylon wydaje się być najciekawszy.
Będzie powodował jednak proporcjonalnie mniejszy wyrzut dopaminy od metylonu, polecałbym go z α-PPP wymieszać.
emerx pisze:
Pentylon wydaje się być słabszą wersja Metylonu, tak samo jak Eutylon - Butylonu.
Pentylon akurat jest słabszą wersją MDPV - pierścień pirolidynowy mózgojeba został zredukowany do metylaminy. Na bluelighcie odnalazłem o nim wątek i tripraport.
  • 7 / / 0
a czy ktoś wie dlaczego metylon lepiej kopie kiedy jest połykany niż kiedy jest wciągany? ja tego nie kumam, zawsze myślałem, że więcej materiału i szybciej wchodzi przez nocha.
  • 1 / / 0
kaz_b pisze:
a czy ktoś wie dlaczego metylon lepiej kopie kiedy jest połykany niż kiedy jest wciągany? ja tego nie kumam, zawsze myślałem, że więcej materiału i szybciej wchodzi przez nocha.
Bo empatogeny trawione są w żołądku, a nie oddziaływują z układem nerwowym.
  • 10 / 1 / 0
Ponieważ działa na serotonine- było pisane wiele razy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.