Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 827 / 253 / 0
Na pełnoprawne 3 plateu 300mg to zdecydowanie za mało
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1928 / 189 / 0
Dzisiaj w planach 300mg DXM. Ostatni raz brałem z kilka lat temu nie licząc jednego razu na 150mg ale tego nie liczę, bo to bardzo mała dawka i byłem na lekach.

Wychodząc z apteki zjem tabletki, i udam się w stronę lasu, tam sobie będę tripował. Trochę za ciepło jest, ale w lesie powinno być ok. Jak nie wystąpią problemy ze strony układu trawiennego, to myślę, że powinno być fajnie.
Take DXM and Be Happy
  • 1195 / 223 / 32
@Demis @Czysty1Monitor
Jak nie wystąpią problemy ze strony układu trawiennego, to myślę, że powinno być fajnie.
Faktycznie, doświadczyć dexowej sraki w lesie to niefajnie. Proponuję się jakoś na taką możliwość zabezpieczyć. Może nie w pampersy, ale nie zapomnieć papieru, chusteczek to koniecznie.
15 sierpnia 2021Czysty1Monitor pisze:
Co sądzicie żeby zarzucić 150+150? Liczę na efekt 3 plateau spędzone w miejscówce w lesie w godzinach wczesnowieczorowych, i nie wiem czy przy wadze 60 kg i praktycznie 0 tolerancji lepiej jest dokupić jeszcze trochę czy jednak myślicie, że 150+150 dorzucane starczy czy jednak dokupić i zarzucić coś w okolicach 400 mg do 500mg. I która opcja była by silniejsza, dorzucanie 150+150 czy jednak 400 do 500 zarzucone na raz?
Jak liczysz na 3 plateau to może jednak dokup, aby było jakoś 500. Ja bym wpierw wrzucił 150 i kiedy się załaduję dorzucił 375. A jak się boisz, że będzie nieogar w tym lesie, to ok 400 (tu bym wrzucił 105 a po załadowaniu dorzucił 300).
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 18 / / 0
Wybiorę pierwszą opcje bo na tej miejscówce w lesie to czuję się jak w domu
Dzięki za podpowiedź ;)
  • 78 / 11 / 0
Orientuje się ktoś czy w Niemczech dostanę DXM bez recki?I jeśli tak to nazwę poproszę
  • 1195 / 223 / 32
@Jakku Hustenstiller Ratiopharm

@Czysty1Monitor Daj znać czy to był dobry wybór
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2534 / 596 / 0
@Jakku I silomat intensiv ale hustenstiller lepszy.

Fuzja - D5

Tylko drogo,ok 6€ za hustenstiller,silomat nie pamiętam.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
W internetowych aptekach i za € 3,59 można znaleźć Hustenstiller
  • 260 / 22 / 1
Też po dexie czujecie się jakbyście przebywali w najbardziej komfortowym miejscu na świecie? Nawet jak w tle jest ten nieprzyjemny skok ciśnienia i wzrost temperatury ciała, to na pierwszym planie jest taki święty spokój. Tylko DXM daje takie charakterystyczne poczucie komfortu. Jestem w stanie zaryzykować teze, że aco wpływa w jakiś sposób na rejon w mózgu, odpowiedzialny za czucie komfortu. Co wy na to?
  • 18 / / 0
19 sierpnia 2021Klamm pisze:
@Jakku Hustenstiller Ratiopharm

@Czysty1Monitor Daj znać czy to był dobry wybór
Był mój pierwszy taki mocno psychodeliczny trip w którym wszystko poszło jak trzeba, halucynacje które pojawiały się na rzece podczas gdy padały na nią sporo cieni drzew, i jeszcze to było o zachodzie słońca więc było przepięknie po prostu.
Wielkie dzięki za radę dla świeżaka ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.