Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Niestety dalej jestem w ciągu, ale wyspałem się i jest dużo, dużo lepiej.
GBL działa dobrze, ale nie tak jak na początku ciągu.
Będzie to IMO ciężkie bo po 2h mam już pierwsze nieprzyjemne efekty.
Naprawdę dużo substancji stestowałem, ale potencjał uzależniający GBL przebija wszystko. dlatego, że można go brać na okrągło.
Nawet po stymulantach w końcu człowiek ma dosyć po jakimś czasie, a tutaj wystaczy trochę się przekimać i można ćpać na okrągło.
Witaj w naszym swiecie, a moze jeszcze nie w naszym bo narazie masz oczy zamydlone nim jak dziecko ktore dostalo prezent na gwiazdke ;-)
Raz mnie odstawka dojebala jak bylem w pracy zalalem sie potem caly czerwony, o tym ze sie trzaslem to juz nie mowie bo siedzialem przed kompem to moze tak nie bylo widacale najgorszy byl ten smrod. W biurze tak jebalo ze do dzisiaj mam szczape co se wtedy wspolpracownicy musieli myslec
Kilka polewek za dnia konczac ok 18-20 najlepiej mi wychodzi bo i dzialanie jest wtedy ok i pospac mozna i nie wyglada sie jak zombie, a tak jak wale caly dzien zpolewkami nocnymi to po 2 dniach juz jest monotonia. A tak wstajesz rano chocbys sie mial pomeczyc w nocy to wstaesz lejesz swoja ilosc i jeb az chce sie zaczynac dzien z usmiechem na ryju
>>Leje 2,5, nie idę spać, taka lekka zamula przez godzinę, chciałoby się czegoś więcej.
>>Leje ponownie tyle drugiego dnia i idę spać, po chujowym dniu -> po godzinie snu budzę się z chęcią zwrócenia wszystkiego, cały zlany potem. Leże pół godziny z cieknącym pyskiem na parapecie o 3 w nocy, potem 'podręcznikowy' stan już po, poezja.
Kto mi to wytłumaczy?
Wielokrotnie "standardowa" dawka działała za mocno, bądź za słabo, na początku myślałem, że to kwestia (na)jedzenia i częściowo, oczywiście, tak jest. Ale nie do końca... W moim przypadku chodzi o coś jeszcze.
W dodatku strasznie mnie wkurza, że przy tych samych dawkach i podobnych odczuciach (które oczywiście są subiektywne, ale jednak) w pewnym momencie ja zaczynam noddować, a kumpel po prostu narzeka, że z niego schodzi i słyszę ciągłe "nie śpij!" xD
Cold turkey z wielomiesięcznego ciągu 80ml/dobe bez jakichkolwiek supli to jest "miła" odstawka dopiero
EDIT: Właśnie znowu przesadziłem. Dodatkowo jestem mocno niewspany bo noc spędziłem na realizacji kolejnych swoich "fantazji" z przypadkową "dupcią" .... :nuts:
Co lubicie robic zgieblowani kiedy siedzicie przed kompem(oprocz siedzenia na h i robutek recznych)? Jest niedziela i tak mi sie nudzi ze japierdole
Dzieki juz bylem
jestem tak zaopatrzony na odstawke:, duzo kodeiny, THC, Aviomarinu, witaminy c 1000mg, magnezu, wit. b6, wit. e.
bedzie ciezko? mam ostatnie 2ml GBL i zaraz je polewam.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.