Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 197 / 0
Związek przereagował, więc to już może nie być normalny pente, chcesz to komuś dawać do walenia po nosie?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 11 / / 0
to co polozylem i zrobila sie papka to do wyrzucenia, ale reszta jest w worku prozniowym i reakcja jeszcze nie zaszla tylko minimalnie zmienilo barwy wiec moze jeszcze jakos da sie uratowac:) bede wdzieczny jak ktos moze cos wymysli. Pozdraiwam
  • 130 / 1 / 0
nic gorszego chyba nie mogłeś wybrać. mogłeś zamiast tego dać proszek dopieczenia, wtedy dopiero by piekło w nosek %-D
Ostatnio jak pisałem w tym temacie, wziąłem ok 2x80mg. Dorzutka dała radę, zjazd lajtowy, moemntami nawet przyjemny (?) wystarczyło dużo wody z solą, dużo magnezu, potasu i wapńia. Przyjemna substancja.
  • 335 / 1 / 0
Z tego co u nas było jak ktoś dawał mniej czystego, to ludzie płakali że 0.2 brakuje.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 11 / / 0
no niesty te krysztalki robia sie cale mokre ale kupilem mlynek elektryczny wjebalem je zmielilem w proszek i trzymam pod specjalna lampa i git jest bo jak krysztaly trzymalem pod lampa to sie jakby topily a proszek schnie:) moc jestent nie starcil za wiele jedyny minus to smierdzi troche jak feta. Pozdrawiam
  • 1472 / 197 / 0
Kryształy pente "topią się" na powietrzu ogólnie, jak jest proch to tego nie widać, ale towar "traci świeżość" :)

To gówno jest strasznie aktywne, dlatego też tak oznacza stoliki.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 11 / / 0
a nie wiesz czy jest jakis sposob zeby to jakos dobrze osuszyc bo proch tez taki lekko wilgotny jak dostal troche powietrza
  • 130 / 1 / 0
ryż jest b. higroskopopijny, mozesz sprobowac.
  • 246 / 11 / 0
Czy od tych wszystkich zjazdów podczas których towarzyszy nam przede wszystkim tachykardia i ten cholerny ucisk, serducho rośnie, tak jak od hardkorowych treningów na siłowni?

A właśnie! No więc jestem teraz na zjeździe, w ciągu minionych 24 godzin wciągnąłem 500mg, w nocy nie zmrużyłem oka, więc jest jak jest. Jeszcze mnie nie muli ale mięśnie żyją swoim życiem, a klatka piersiowa to jeden wielki ścisk, kompletny dyskomfort. Do tego wciąż nie chce mi się jeść, więc staram się przynajmniej popijać powolutku wodę - i tu właśnie dochodzę do sedna. Po wypiciu szklanki w przeciągu powiedzmy pół godzinki po mniej więcej tym samym czasie muszę lecieć do łazienki, gdzie wydalam z siebie chyba ze dwa razy tyle. I to mi podsunęło myśl: czy przypadkiem, zamiast się nawadniać, nie prowokuję organizmu do dalszego pozbywania się wody?
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 301 / 7 / 0
Woda przez nas doslownie przelatuje, najlepiej sprawdzi sie jakis napoj silnke nawadniajacy. Ja np pije hebate, robie sobie ddzbanek herbaty z dosyc duza iloscia cukru i do kibla chodze normalnie. :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.