Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
nie wiem czy jest sens brać więcej teraz jak o 16 do roboty czy nie
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Z następnymi dniami administracji działanie substancji robi się coraz bardziej znośne, też tak macie?
Blazen pisze:Ponieważ?
Thirteen pisze:Jak pisałem kiedyś, alfa, administrowana drogą waporyzacji ma działanie bardzo dysocjacyjne, odrealniające, typowe dla serotogenników podanych dożylnie jak metkatynon, mefedron aczkolwiek z przewagą działania dopaminowego, co już w ogóle jest obłędem :-) . Wtedy pamięć krótkotrwała ma prawo być ograniczona, ale co z tego, jak mamy poszerzony dostęp do pamięci długotrwałej w połączeniu z poprawieniem funkcji kognitywnych jak i bodźcowych (słuch, wzrok)? Alfa w dobrych rękach (nie idioty), administrowana poprawnie wyciąga tysiąckrotny potencjał tego, co piszą tutaj o niej ludzie, aczkolwiek nie namawiam bo balansowanie na tej wyuzdanej przez alfie linie jest bardzo ciężkie, a do tego potencjału, który w niej drzemie trzeba dorosnąć, jak i do całej grupy tych związków.
Dodatkowo to benzo wydaje mi się dosyć dobrze prospołecznie działa, czego o alfie nie można.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.