Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 55 / 0
100mg/1,5ml Aqua Pro Injectione, igła 0.8x40mm :-) . Jak Cię piecze przy podawaniu do wyszedłeś z naczynia krwionośnego. Żyły nie mają nocyceptorów, alfa nie wywołuje natychmiastowej reakcji tkankowej oddziaływającej na pobliskie tkanki.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 120 / 1 / 0
Jako, że przerwę od gbla robię poczytałem i postanowiłem stestować tą alfe. Kupiłem 5g no i dostałem całość w 1 worku kryształki rozkruszyłem. I teraz pytanie bo wagi nie mam póki co a bym przyjebał już dzisiaj. Myślałem wysypać całe 5g ułożyć 1 ścieżkę takiej samej grubości i podzielić na 100 małych kresek potem w aluminium te 50 zawinćć i by było ok. Ale nie chce mi się jebać z tym. Powiedzcie kreska na długość jednogroszówki ile +/- mg? bo mnie 50mg interesuje.
  • 184 / 1 / 0
wziąłem tak z 15-20mg tej alfy i spore rozczarowanie, tolerka zerowa, euforii może 15 minut, później godzina naciąganej stymulacji, a po 3 godzinach magnez+potas+witaminy+woda i sen bez żadnych problemów, dziś też żadnej zwały nie czuję
nie wiem czy jest sens brać więcej teraz jak o 16 do roboty czy nie
  • 348 / 9 / 0
To następnym razem celuj w 25-40mg. Tego najnowszego sortu w pudrze co był wszędzie (takie świecące i lepiące się, jak a-PVT) to ja zaczynałem zabawę od 60-80mg, gdzie kryształu potrzebowałem 40-50mg, ale to dawki już na tolerce. Tego pudru dla początkujących zalecałbym właśnie 25-40, gdzie kryształu 15-30.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 447 / 45 / 1
60 mg nna pierwszy raz wczoraj... nogdy wiecej
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 989 / 76 / 0
Ponieważ?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 168 / / 0
Weźcie pod uwagę fakt, że 1 dnia alfa ma dużo gorszy profil działania, szybka zwała, nadpobudliwość.
Z następnymi dniami administracji działanie substancji robi się coraz bardziej znośne, też tak macie?
Blazen pisze:
Ponieważ?
Zapewne mocna zwała :P
Thirteen pisze:
Jak pisałem kiedyś, alfa, administrowana drogą waporyzacji ma działanie bardzo dysocjacyjne, odrealniające, typowe dla serotogenników podanych dożylnie jak metkatynon, mefedron aczkolwiek z przewagą działania dopaminowego, co już w ogóle jest obłędem :-) . Wtedy pamięć krótkotrwała ma prawo być ograniczona, ale co z tego, jak mamy poszerzony dostęp do pamięci długotrwałej w połączeniu z poprawieniem funkcji kognitywnych jak i bodźcowych (słuch, wzrok)? Alfa w dobrych rękach (nie idioty), administrowana poprawnie wyciąga tysiąckrotny potencjał tego, co piszą tutaj o niej ludzie, aczkolwiek nie namawiam bo balansowanie na tej wyuzdanej przez alfie linie jest bardzo ciężkie, a do tego potencjału, który w niej drzemie trzeba dorosnąć, jak i do całej grupy tych związków.
Czyżbyś podświadomie robił ideologię z ćpania alfy?
  • 168 / / 0
Sorry za double, ale co sądzicie o parodniowym ciągu (1g plus te 3h na dobę snu) na ciągłym podkładzie z Flubromazepam, wiadomo zmniejszy to rekreacyjność alfy i może będzie łatwiejsza do ogarnięcia?
Dodatkowo to benzo wydaje mi się dosyć dobrze prospołecznie działa, czego o alfie nie można.
  • 1893 / 179 / 0
Ja tak właśnie ostatnio robiłem, polecam ten sposób. Rekreacyjność nie zmniejszy się jeśli na początek wrzucisz z 2mg flubro. Nie włączały mi się paranoje, nie było żadnych spin czy wkrętów w stylu "oni wiedzą", a jak chciałem spać to walnąłem 8mg flubro i zasnąłem.
  • 381 / 11 / 0
Apvp jest dobre tylko w ciągach? Jakbym chciał od czasu do czasu uderzyć rekreacyjnie to więcej efektów ubocznych będzie niż to warte?
Anaboliczny dżentelmen.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.