Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 683 / 112 / 0
Akurat z lasu od dłuższego czasu nic nie pobieram (i nie zamierzam w przyszłości), więc się nie odniosę.

Za to z nowszych batchów posiadam from outer space, nawet kolorem i konsystencją wygląda na inną syntezę. Kosmiczny: szarawy, trafiają się większe zbite grudki. Z lasu (sorty 2015 - 2016, mam resztki dwóch): wpadający w beż, a nawet róż po dłuższym czasie przechowywania w temp. pokojowej, idealnie miałki.

From outer space dużo przyjaźniejszy dla bebechów, do leśnych nie wracam i tylko trzymam na wypadek totalnej posuchy.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 308 / 17 / 0
To co pamiętam odnośnie sortu z lasu to że mi się dziwnie "rozłożył" po jakims czasie. Nie wiem czy to byla wina miernych warunków przechowywania, ale jak pewnego razu zaglądnąłem zobaczyc co sie dzieje z moim malenstwem to włosy mi dęba stanęły jak to wygląda. Strasznie poszarzał, a na samarze zrobiły się takie czarne ślady jakby w tych miejscach wybuchnęły mikropożary :P Oczywiscie nic sie tam nie paliło, ale efekt koncowy bardzo podobny.
  • 683 / 112 / 0
Najprawdopodobniej zdegradował, czytałem o czymś podobnym (sczernienie prochu) na blulajcie w kontekście prób ze zrobieniem roztworu alkoholowego - stracił jakąkolwiek aktywność i nadawał się tylko do wyjebania.

Mi też ściemniał, jak wspominałem, ale nie do tego stopnia: z beżowego zrobił się ciemnobeżowo-różowawy. Klepnąć by pewnie klepnął.

Od tego czasu proch zamawiałem 3 lub 4 razy i od razu pakowałem w pojemnik próżniowy, do środka którego wkładałem wyciągacz wilgoci (silica gel) i całość lądowała w zamrażalniku. Lubię chomikować sajko i mieć psychiczny komfort, że w razie ciśnienia na lot w gwiazdy nie zabraknie "narzędzi" pod ręką - w tej formie może pewnie latami leżakować bez straty mocy.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
---
Natural Born Sociopath
  • 50 / 1 / 0
Akurat nie zczaiłem, że z tym lasem to chodziło o vendora. Nie posiadam sortu od nich, mowa o dzikich pieskach ;) No chyba, że to to samo, od niedawna jestem na hajpie i nie bardzo wiem o jakich vendorach kto kiedy mówi :P
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
Ten sam v. ;)
---
Natural Born Sociopath
  • 594 / 34 / 0
Zamawiałem tylko kosmiczne rzuty. Od 3 miesięcy cały czas to samo, aktywne. BL występuje tylko po niesynergicznym posiłku z mipro.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
23 sierpnia 2017KaramakatE pisze:
Najprawdopodobniej zdegradował, czytałem o czymś podobnym (sczernienie prochu) na blulajcie w kontekście prób ze zrobieniem roztworu alkoholowego - stracił jakąkolwiek aktywność i nadawał się tylko do wyjebania.

Mi też ściemniał, jak wspominałem, ale nie do tego stopnia: z beżowego zrobił się ciemnobeżowo-różowawy. Klepnąć by pewnie klepnął.
Tez mysle ze po prostu zdegradowal, zwlaszcza ze nie zwracalem zbyt duzej uwagi na warunki przechowywania. Dzialal, lecz potrzebna byla nieco (1,5x-2x) większa dawka.
  • 3649 / 998 / 2
Też macie takie grudki małe ciemne w galaktycznym prochu? Co to może być? Chyba nie zanieczyszczenie?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 610 / 29 / 0
Też mam, ale po zgniecieniu ich normalnie przyjmuje forme reszty prochu
  • 3649 / 998 / 2
To widać jakaś pozostałość. I co nikt z was nie przeszedł na ciągu chociażby 4 dniowym mipro?

Ostatnio połączyłem 80mg 2-FDCK z 25mg Mipro i o dziwo niby mipro miało działać, a 2FDCK trzymało mnie do 11 rano następnego dnia. W sensie te pływanie poruszając głową. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Jakaś interakcja zaszła??
________________________________________________________________________________________________________________________
edit:
kopałem kopałem i się dokopałem ---> odnośnie mojej anomalii: ciągi na psychodelikach
29 marca 2013JohnyHa pisze:
Na poczatku są trzy rodzaje reakcji na DXM:
- wzmacnia stymulację, ale zbija euforię w dużym stopniu
- zbija stymulację i euforię
- od razu poprawia działanie stymulanta
Doraźnie DXM jest IMO tylko dobry na zjazdy. Znalazłem na BL również informację, że lamotrygina może być z powodzeniem stosowana jako zamiennik DXM do zbijania tolerancji. Niektórzy tu ją stosują z prosiłbym o wypowiedzenie się.
Lamotryginę biorę już bardzo długo 200mg dziennie.

Jak coś znajdę, to jeszcze wrzucę. Będę teraz szukał jakiegoś potwierdzenia w badaniach i odniosę się do Ampakin znoszących tolerancję.

neuro
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.