anonimowy_uzytkownik pisze: Heh 760mg wenly. Masakra :D Podobnie jak 600mg sertraliny. Ciekawe przypadki. Jak ktos ma jakies linki to poprosze.
again and again
pani gynoid(kurcze jakos nie pasuje ten nick do kobiety:D) odp na Twoje pytanie nie moze byc jednoznaczna bo uwazam osobiscie ze te pytanie nurtuje kazdego w dziale antydepresanty;). sprubuj poprostu kolejnego ssri moze to byc lexapro albo wenlafaksyna , jedyna rzecza ktora mozna rozroznic w dzialaniu psychoenergicznym poza indywidualnoscia kazdego osobnika to to ze np roznica miedzy tymi dwoma bedzie nastepujaca wenla zadziala bardziej stymulujaco a lex troszke sedatywnie ale nie z mulem tylko bardziej uspokajajaco.a wiec Twoja decyzja na czym Ci zalezy bo odwagi wg producentow to dodaje wg. nich kazdy antydepresant. powodzenia w poszukiwaniach:)
aree1987 pisze:Dokładnie to 750mg przez przypadek znalazłem ;) http://www.depressionforums.org/forums/ ... ntry608891anonimowy_uzytkownik pisze: Heh 760mg wenly. Masakra :D Podobnie jak 600mg sertraliny. Ciekawe przypadki. Jak ktos ma jakies linki to poprosze.
Po trzech miesiącach po 100mg w zasadzie pozbyłam się wszelkich objawów depresyjnych, nie mam myśli samobójczych, praktycznie zanikły wszystkie kompulsywne i autodestrukcyjne zachowania, mam chęć do działania i siłę, śpię już normalnie a nie po 10-12 godzin, zanikły problemy przewodu pokarmowego, nastrój się w miarę ustabilizował, nie pochłaniam już takiej ilości żarcia i nie jest mi ciągle zimno, przestałam fiksować i zamartwiać się całe dnie.
Bonusem jest KILKAKROTNA poprawa w seksie.
Tylko teraz jak się wkurwiam to już na całego, w ciągu kilku sekund ogarnia mnie furia i dochodzi do rękoczynów. Ale to już nie mój problem, tylko tego co jest w zasięgu ręki
O co poprosić lekarza, jeśli zamiast sertraliny chcę coś, co doda mi odwagi do działania
Ten lexapro to jest bardzo ciekawy lek
Ronja pisze:
Bonusem jest KILKAKROTNA poprawa w seksie.
Czy jak od nowa zacznę kuracje asentrą, to czy znowu musze od najmniejszej dawki, i czy znowu będe miał takie objawy jak na początku kuracji ? I czy będzie szybko działać po tej przerwie ?
Pytam się bo wcześniej przez rok kuracji nie robiłem takich przerw.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.