ODPOWIEDZ
  • 40 / 3 / 0
Tabaka od gimnazjum u mnie była stosowana rekreacyjnie na codzień. Najwięcej wciągałem ozony orange i redbull'a. Raz nawet zamówiłem z neta magnet menthol, jedyna tabaka której pokonać się na raz nie da, 10 gramów starczyła mi na prawie dwa lata. Kumple przychodzili do mnie i pytali czy mam magneta, bo po nim ma się "wstrząs" mózgu. Medyk do Magneta nawet nie miał podejścia w mojej ocenie. Najlepiej mi czyściło się Gawith Cole w zimę, tak mi przyjemnie pachniała że aż się dziwiłem, tak naprawdę wtedy pierwszy raz tabaka mi spasowała.
  • 600 / 109 / 0
Akurat mi się przypomniało że mam gdzieś ozonę a jestem chory jak znalazł na katarek. Ja osobiście nie miałem okazji skosztować tych drogich a president mi wystarcza.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 40 / 3 / 0
Tabaka także przygotowuje noc na różne białe proszki, 3-5 lat wciągania tabaki a pózniej czy mefedron czy 4-cmc to nos jakoś nigdy nie bolał mnie. No ale umiałem dziennie wciągnąc 40 kresek redbull'a lub wciągnąć w trzech z kumplami redbull'a z pudełka "ciśnieniówką" z zwijki więc nos mój sporo przeżył nim pierwszy raz spróbowałem nosem czegoś innego niż tabaki.
  • 386 / 5 / 0
@Trimasz
Ten magnet jest gdzieś dostępny? Znacie jeszcze jakieś mocniejsze tabaki od Red Bulla?
  • 40 / 3 / 0
Wypadł z produkcji Magnet, ale Medyka możesz znalezc w pierwszym lepszym sklepie z tabakami albo przy farcie tytoniowym. Medyk też jest mocny a według niektórych najmocniejszy.
  • 2104 / 465 / 37
Mocniejszy od medyka jest White Elephant, ale on smakuje jak trociny zmieszany z karmą dla ryb.
Lubisz koks?
  • 386 / 5 / 0
Chodzi o Medyka 99 ? Jadłem kiedyś i był zdecydowanie lepszy od Redbulla. Niestety przez neta tylko na firmę, a w Trafice jeszcze nie spotkałem.
  • 293 / 41 / 0
kiedyś lubiłem od czasu do czasu przytabaczyć. niestety, ostatnio jest tak, że nawet po małych porcjach momentalnie mam zapchany nos na pół dnia, więc tabaka poszła w odstawke.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Jesli ktos chce mocniejszą tabakę od redbulla polecam dynamit.
  • 3455 / 557 / 2
Troszkę odbiegnę od kontekstu tematu, lecz jak najbardziej w temacie. Po latach używania zapewne zauważyliście, iż dosłownie po kilku śnupnięciach od razu zatyka Wam się nos, a nie jak kiedyś po kilku tubkach na miesiąc. Dobrym rozwiązaniem są oczywiście sztyfty z apteki, jednak, aby fajnie przeczyścić nos odkryłem, iż wystarczy zakupić sodę oczyszczoną w każdym sklepie jest do 2zł, przesypać do szklaneczki i włożyć do lodówki na dzień, dwa (zanim pochłonie wszystkie nieprzyjemne zapachy). Taką sodę sypiemy szczyptę na rękę i śnupiemy jak tabakę, świetnie oczyszcza natychmiastowo zatoki. Pozdrawiam i oczywiście nie namawiam do tego rodzaju czyszczenia śluzówki nosa nagminnie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.