Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1121 / 157 / 0
Tylko że z dobrą fetą jest taki mankament że jak ktoś ją załaduje to prawdopodobnie skończy się na ciągu, kto wie ile on potrwa? Taka co ma moc bardzo łatwo się wpierdolić, a z wyjściem jest "spory" problem.

WildMonkey pisze:
Amfetamina to mimo wszystko potężny narkotyk...
.. i wszystko w temacie :gun:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 6 / / 0
Podczas moich maratonów parę razy napotkałem się z piękną Anna, tą naprawdę piękna ale to szatan złudne uczucie egzystencji vipowego boga któryprędzej czy później jak się nie ocknie sięgnie dna. Ja parę razy w dnie bylem przez tą kurwe i mówię wam jak dziwka dobra na 1 noc.
Egzystencje bez problemu można było kupić.
  • 308 / 17 / 0
Decydując się na amfetaminę w imię miłości do ŻYCIA przez duże Ż musimy zdawać sobie sprawę, że część życia również oddajemy. Pytanie tylko ile będziemy w stanie poświęcić?
  • 394 / 5 / 0
WRB otóż to , ja jak załadowałem kreske ,a więcej nie chciałem brać to skończyły się wyćpaniem całego materiału , gdybym miał z 5g to by był ciąg
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1817 / 110 / 0
Jest tak kurwa mać, i to jest przejebane w ćpaniu. Ćpasz tyle, aż się towar nie skończy. Polecam eti lub coś na sen, pomaga przerwać to chore, błędne kóło. Bo bez tego praktycznie nie ma szans się nie złamać jak człowieka schody na poważnie dojebią a towar ma jeszcze w kieszeni. %-D Przynajmniej Ja nie umiem.
  • 394 / 5 / 0
Ja też nie jak się zjazd zacznie ,a mam to w kieszeni to ni chuja , co wtedy zrobić ? mam na sen chlorprotiksen i trazodon , załóżmy kupuję sztuke i chce tylko 1-2 kreski odkurzyć ,a reszte sobie zostawić na jutro to co mam zrobić , zarzucić na sen ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1817 / 110 / 0
No wciągnij max te 3-4 kreski i po ostatniej czekaj na schody, jak zejście wjedzie już na dobre to wtedy łykasz co tam masz i po godzinie powinieneś iść spać. Dobrze że teraz są takie środki bo jak ja waliłem fetę to nic nie było prócz fety właśnie. A te zejścia potem... o Jezus Maria, nawet nie chce tego wspominać i pamiętać. Po prostu koszmar. %-D
  • 394 / 5 / 0
W sobotę zamierzam tak zrobić bo chce mieć jeszcze na niedziele , jedna mnie trzyma z 2-3h , to dwie stykną na jakieś wyjście towarzyskie ,a reszte odkurze w niedziele to na cały dzień raczej będzie
  • 1121 / 157 / 0
Dokładnie eliot. Teraz mamy masę benzo i innych upierdalaczy na sen, kiedyś tego nie było :D Tak czy inaczej jak wpadnie niezły towar to ciężko jest po jednym dniu skończyć - taka prawda :gun:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 640 / 119 / 0
Dawno temu ktoś wrzucił na forum ofertę takiej skrzynki z zamkiem czasowym. Wydzielasz porcję, resztę chowasz i zamykasz na tydzień. Skrzynka była na tyle droga, że żal używać młotka. :D
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.