"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
No i drogie to to nie jest
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
22 sierpnia 2017FractalGrinder pisze: Wiadomo, na bodyload na pewno ma wpływ to co się jadło i jaki jest stan organizmu, ale sort także. Wiadomo, że masa tabletkowa, czy cokolwiek upchano w tych 25 miligramowych krążkach, nie będzie zbyt przyjemna dla bebechów, natomiast proch będzie "lżejszy" przez co i bodyload łagodniejszy.
Inna sprawa, dawne (leśne) sorty były najprawdopodobniej zanieczyszczone i mnóstwo osób skarżyło się na srogi wjazd na kiszki, być może właśnie spowodowany ww. zanieczyszczeniami. Bardzo dobrze pamiętam, że jak inny vendor wprowadził jako 1szy pille na rynek, to bodyload po nich był bez porównania mniejszy - testowałem jako jeden z pierwszych, wcześniej leśne sorty i mam porównanie. Tak więc kolejny powód, żeby w ciemno nie generalizować.
Na marginesie, to w celu totalnego ominięcia wykręcania flaków kolejny raz polecam per rectum (ale pod warunkiem, że ma się proch). Poza tym wjazd szybki, żadnego pieczenia etc. Warto IMO otworzyć się (ściślej, swoje kakaowe oko) na tę ROA. Przy okazji porada: proch słabo rozpuszcza się w wodzie, więc trzeba szybko aplikować, żeby nie został osad w pompce. Strzykawka 5 ml w zupełności wystarczy.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.