Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 555 / 0
Niestety chłopaki, ale po 25mg miałem takie mdłości na wejściu, że szkoda byłoby przepłacać na większe ilości by potem to zwrócić.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 658 / 53 / 0
Wyższa dawka zazwyczaj wcale nie pogarsza bodyloadu.

No i drogie to to nie jest %-D 30pln/100mg było ostatnio legitnego sortu, jeśli dobrze pamiętam.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 50 / 1 / 0
Tak narzekacie na ten bodyload, to przestańcie ogarniać non stop ten sam sort w pigsach tylko zainwestujcie w niewiele droższy proch (o co nie trudno) i nie dość, że macie pewność dawki, to na pewno bodyload jest DUŻO mniejszy.
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
Nigdy nie miałem mdłości, tylko wprost przeciwnie. Ale już wiem, że na to wpływ ma to co się spożywało przed zarzuceniem. Np mipro w akompaniamencie kawy z mlekiem to niemal pewna sraczka ;)
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
Mdłosci raczej wstepuja w zaleznosci od tego co sie jadlo i jak sie czujemy. Zmęczony człowiek będzie mial duzo większy bodyload. Mozna probowac zabic negatywne efekty piwkiem przed tripem i tyle.
  • 50 / 1 / 0
Wiadomo, na bodyload na pewno ma wpływ to co się jadło i jaki jest stan organizmu, ale sort także. Wiadomo, że masa tabletkowa, czy cokolwiek upchano w tych 25 miligramowych krążkach, nie będzie zbyt przyjemna dla bebechów, natomiast proch będzie "lżejszy" przez co i bodyload łagodniejszy.
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
Chodzi o to, że zamawiając sort zawsze brałem dużą ilość i mogłem go testować na dlugiej przestrzeni czasu. Krążków akurat z homiptem nie jadłem ,wiec odnoszę się cały czas jedynie do prochu.
  • 306 / 15 / 0
Wypowie sie ktos jak ma sie wkładanie tabletek pod jezyk, a normalnego lykniecia. Podobno przed śluzówki sie lepiej wchłania to czy zamiast lykac lepiej jest potrzymac pod jezorem?
  • 683 / 112 / 0
22 sierpnia 2017FractalGrinder pisze:
Wiadomo, na bodyload na pewno ma wpływ to co się jadło i jaki jest stan organizmu, ale sort także. Wiadomo, że masa tabletkowa, czy cokolwiek upchano w tych 25 miligramowych krążkach, nie będzie zbyt przyjemna dla bebechów, natomiast proch będzie "lżejszy" przez co i bodyload łagodniejszy.
Z 4-HO-MiPTem znam się od 2015 i testowałem kilka sortów tak w prochu, jak i w tabsach, i takiej zależności nie zauważyłem. W ogóle to na upartego tabsa można rozgryźć i przemielić w gębie, żeby trafił do przewodu pokarmowego już częściowo rozwarstwiony - nawet zwykłe chwilowe trzymanie pilla w jamie ustnej (np. pod językiem) rozpocznie rozpad i wstępne trawienie. Ryja oczywiście wykrzywi, bo tryptaminka do najsmaczniejszych nie należy - ale da się.

Inna sprawa, dawne (leśne) sorty były najprawdopodobniej zanieczyszczone i mnóstwo osób skarżyło się na srogi wjazd na kiszki, być może właśnie spowodowany ww. zanieczyszczeniami. Bardzo dobrze pamiętam, że jak inny vendor wprowadził jako 1szy pille na rynek, to bodyload po nich był bez porównania mniejszy - testowałem jako jeden z pierwszych, wcześniej leśne sorty i mam porównanie. Tak więc kolejny powód, żeby w ciemno nie generalizować.

Na marginesie, to w celu totalnego ominięcia wykręcania flaków kolejny raz polecam per rectum (ale pod warunkiem, że ma się proch). Poza tym wjazd szybki, żadnego pieczenia etc. Warto IMO otworzyć się (ściślej, swoje kakaowe oko) na tę ROA. Przy okazji porada: proch słabo rozpuszcza się w wodzie, więc trzeba szybko aplikować, żeby nie został osad w pompce. Strzykawka 5 ml w zupełności wystarczy.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 50 / 1 / 0
To ciekawe co mówisz o sortach. Nieco ponad rok temu miałem okazję testować także sort w prochu i też wykręcał dużo bardziej niż teraz. Aktualny jest jak dobra pizza. Niby niezdrowo ale w chuj smacznie i działa jak ma działać. Może faktycznie jest mniej zanieczyszczeń? Hmm.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.