Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / 4 / 0
Klinowanie na kaca to najprostsza droga do ciągu. Ile to razy przeciągało się weekend, a potem tydzień w tyłku. Nie mówiąc o tym co to robi z ciśnieniem. Podczas picia koniecznie pamiętać o nawadnianiu, obok kufla z piwem czy innym naczyniu z innym alkoholem, szklanka wody. Tłuste śniadanie po i elektrolity (takie z apteki, a nie tabletki do rozpuszczania z płaza lub innych instektów). Czasem spróbuję zjeść łyżkę miodu przed spaniem, ale nie dam sobię nic uciąć za skuteczność tej metody.
  • 1299 / 258 / 0
potwierdzam tłuste śniadanie👉u mnie zmniejsza srogo kaca (np. jajecznica na oliwie, nawet jak się nie chce jeść trza ją opierdolić i będzie 2 razy lepiej)
  • 3 / / 0
Jajecznica na skwarkach + masło
  • 14 / 1 / 0
Najczęściej stosuje węgiel aktywny przed wypiciem alkoholu wtedy kac jest dużo mniejszy.
  • 268 / 63 / 0
Ha. Nieźle pomaga na miarkowo podstawionego użytkownika etanol:U bo słabo się wiąże, lepiej rozpuścić w dużej ilości tłuszczu. Tylko to nie każdemu pomoże. Ale no no praw dalej swój potencjał.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 268 / 63 / 0
Generalnie co na kaca by nikt nie traktował mojej frywolnej wypowiedzi byle jak.
Przede wszystkim nawodnienie.
Sama woda wystarczy.
Dzień później po odpowiednim posiłku. Sód z potasem wzbogaconym magnezem z wapniem... A dla co bardziej dbającym o ciebie borsks wymieszany z solą sodowo potasową. Boraksu można sypać do woli ma dużo mniejszą szkodliwość niż sód (sprawdźcie) a wywala z nas fluor pierwiastek silnie reaktywny i toksyczny.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 4 / / 0
Przed piciem 2x600mg NAC w celu osłony wątroby. W trakcie picia uzupełniać płyny izotonikiem albo woda mineralna (nie źródlana!) odkąd zacząłem to stosować to mam dużo mniejsze kace
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.