Mieć kilka i używać ich naprzemiennie.
To powiedziała mi dentystka, kiedy ją zapytałem jaką pastę poleca.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Pianka do golenia też mi starcza na rok duża pucha gilette choć żyletki idą w ruch
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
W ten sposób, że pocieramy odwrotną stronę maszynki po szorstkiej stronie gąbki. Wiem, że to dziadostwo, ale może się to komuś przydać.
Ja lubię myć zęby robiąc coś. Nigdy nie stoję schylony nad umywalką przy odkręconej wodzie z kranu, jak co niektórzy. Lub siedząc na sedesie. I polecam ten sposób mycia.
Nie wiem czy to dobry pomysł z tym przeniesieniem działów. Taki bardziej "knajpowy" styl wątku byłby lepszy, uważam, bo więcej użytkowników mogłoby się w nim udzielać. Teraz taki rygor trochę się zrobił, a zakładając ten temat myślałem po prostu nad nową knajpą, w dziale zdrowie.
Kto to teraz znajdzie. temat był bardziej widoczny. Teraz każdy post musi być łaskawie zaakceptowany przez moderatora, to ludzi odrzuca. Czekanie na posty, groźby warnów, itd.
My bad, przeniesione tam, gdzie wcześniej. Nie zauważyłem. / D5
Oraz szczoteczki elektrycznej, nie manualnej.
Edit: I antyperspirant do k00l, serio.
05 sierpnia 2023JohnnyTheSquirrel pisze: ja tam dupy nie podmywam szkoda kasy na wode wystarczy gacie podciaganac i za chwile i tak zaschnie wiec gitara a pod pachami to gola sie tylko pedryle prawdziwy facet to bush kurwa a nie a wystarczy szmafe namoczuc mam taką miske z woda co ja napelniam co dwa tygodnie zeby haajsu na wode nie wypierdalac i recznik taki co scieram z siebie krew po nieudanych IV i z podlogi itd i wystarczy recznk tzn szmate namoczc w misce i mozna pachy podmywac i jest git kurwa nic nie jebie jak ksieciuniu
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Przecież to jest genialne, nie myć dupska po sraniu przez kilka dni i przyrządzić z niej wywar do psikania hit sezonu i cena niewygórowana.
Po jakich dragach najbardziej jebie wam z dupy?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.