ODPOWIEDZ
  • 5894 / 1219 / 43
Ważne jest aby nie używać za często tej samej pasty.
Mieć kilka i używać ich naprzemiennie.
To powiedziała mi dentystka, kiedy ją zapytałem jaką pastę poleca.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4472 / 710 / 2198
 ! UWAGA!
Wątek z racji bycia bardzo dobrym wątkiem do informowania osób odnośnie higieny po narkotykach i nie tylko, został przeniesiony do najprawdopodobniej najlepszego możliwego działu. Zalecane są od teraz dyskusje merytoryczne, konstruktywne, również wnoszące duże ilości rzeczy związanych z higieną (w trakcie brania narkotyków/po ciągach/oraz tej higieny funkcjonując normalnie, bez dragów)

Posty od tego momentu są naliczane i normalnie można wyłapać tutaj ostrzeżenie. Prosimy to mieć na uwadzę.
@london5 może i tak, chociaż ja zawsze staram się tymi pastami rotować. Najważniejsze to po prostu dbać o dobrą pastę do zębów i ogólnie - o zęby. Świadomość tego, że trzeba będzie wydać kupę kasy na naprawę skrupulatnie i jasno wskazuje, że lepiej wydać kilka groszy na lepszą pastę i mieć spokój. Szczotkuję zęby 2 razy dziennie - rano i wieczór. Dragowcom polecałbym nawet 3.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1495 / 384 / 13
Jak jestem pod wpływem amfetaminy to mw 5-6 razy myje zęby w ciągu dnia a i tak wydaje mi się, że są brudne. Z tymi pastami to też przesada masz nagle paste od wszystkiego do wybielania na poronione dziąsła itp i później sie to gdzieś wala po łazience zapas pasty na rok.

Pianka do golenia też mi starcza na rok duża pucha gilette choć żyletki idą w ruch %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5894 / 1219 / 43
Maszynkę do golenia można ostrzyć przy pomocy gąbki do mycia naczyń.
W ten sposób, że pocieramy odwrotną stronę maszynki po szorstkiej stronie gąbki. Wiem, że to dziadostwo, ale może się to komuś przydać.
Ja lubię myć zęby robiąc coś. Nigdy nie stoję schylony nad umywalką przy odkręconej wodzie z kranu, jak co niektórzy. Lub siedząc na sedesie. I polecam ten sposób mycia.

Nie wiem czy to dobry pomysł z tym przeniesieniem działów. Taki bardziej "knajpowy" styl wątku byłby lepszy, uważam, bo więcej użytkowników mogłoby się w nim udzielać. Teraz taki rygor trochę się zrobił, a zakładając ten temat myślałem po prostu nad nową knajpą, w dziale zdrowie.
Kto to teraz znajdzie. temat był bardziej widoczny. Teraz każdy post musi być łaskawie zaakceptowany przez moderatora, to ludzi odrzuca. Czekanie na posty, groźby warnów, itd.

My bad, przeniesione tam, gdzie wcześniej. Nie zauważyłem. / D5
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2023 przez london5, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 2532 / 602 / 0
Jak bym mył zęby i coś robił to by było wszystko pastą ujebane %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5894 / 1219 / 43
Dlatego wymaga to wprawy i koordynacji.
Oraz szczoteczki elektrycznej, nie manualnej.
  • 205 / 65 / 0
Na higienę mężczyzn zawsze najlepiej działa kobita. Jak jestem singlem to lecę raczej normalnym trybem czyli 1x prysznic, ząbki 3x, zwykłe żele i szampony. A w związkach panny zawsze mnie inspirują do jakiegoś sensowniejszego zadbania o siebie. Maseczki, pierdeczki, kremiki, odtłuszczacze, peelingi. Sam tego nie robię, raczej oddaje się do dyspozycji, ja nie mam do tego ani chęci ani cierpliwości. Prysznic, antyperspirant i piękny perfum wystarcza. Także polecam kobiety, tak ogólnie. No i szczoteczki soniczne też polecam.

Edit: I antyperspirant do k00l, serio.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2023 przez PsychoDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1495 / 384 / 13
05 sierpnia 2023JohnnyTheSquirrel pisze:
ja tam dupy nie podmywam szkoda kasy na wode wystarczy gacie podciaganac i za chwile i tak zaschnie wiec gitara a pod pachami to gola sie tylko pedryle prawdziwy facet to bush kurwa a nie a wystarczy szmafe namoczuc mam taką miske z woda co ja napelniam co dwa tygodnie zeby haajsu na wode nie wypierdalac i recznik taki co scieram z siebie krew po nieudanych IV i z podlogi itd i wystarczy recznk tzn szmate namoczc w misce i mozna pachy podmywac i jest git kurwa nic nie jebie jak ksieciuniu
%-D
  • 5894 / 1219 / 43
Ale świnia.
  • 1495 / 384 / 13
Zapach śmierdzącej dupy w spreju z wisha.

Przecież to jest genialne, nie myć dupska po sraniu przez kilka dni i przyrządzić z niej wywar do psikania hit sezonu i cena niewygórowana.

Po jakich dragach najbardziej jebie wam z dupy?
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.