Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 213 / 46 / 0
Ku przestrodze:

Pewnego razu jeden z vendorow pomylił się i zamiast 1 grama 3-MMC w worku z napisem 3-MMC znazł się gram 4-CMC (o czym nie wiedziałem).

Puknąłem 100 mg IV. Efekt - od razu prawie zemdlałem i wiedziałem ze prawdopodobnie pierdolnę w kalendarz.

Od razu rodzina po karetkę zadzwoniła.
BPM 202 + ciśnienie grubo ponad 200 (ciśnieniomierz nie mogł zlapać ciśnienia bo zabrakło skali).
Pomógł strzał Relanium 10 mg IV + 5 mg haloperidolu = pikawa zwolnila do 160.
Na odzdziale ratowniczym mi serce tak waliło, że było widać przez ubranie jak napierdala.

NIE WALCIE TEGO IV.
  • 1888 / 421 / 4
PeterDoherty pisze:
Ku przestrodze:

Pewnego razu jeden z vendorow pomylił się i zamiast 1 grama 3-MMC w worku z napisem 3-MMC znazł się gram 4-CMC (o czym nie wiedziałem).

Puknąłem 100 mg IV. Efekt - od razu prawie zemdlałem i wiedziałem ze prawdopodobnie pierdolnę w kalendarz.

Od razu rodzina po karetkę zadzwoniła.
BPM 202 + ciśnienie grubo ponad 200 (ciśnieniomierz nie mogł zlapać ciśnienia bo zabrakło skali).
Pomógł strzał Relanium 10 mg IV + 5 mg haloperidolu = pikawa zwolnila do 160.
Na odzdziale ratowniczym mi serce tak waliło, że było widać przez ubranie jak napierdala.

NIE WALCIE TEGO IV.

rozumiem, że to potwierdzone info , że to było 4cmc a nie 3mmc? poza tym dawka moim zdaniem nawet jak na 3mmc kosmiczna...50-60mg by starczyło spokojnie
DXM
  • 184 / 1 / 0
tak, vendor sam potwierdził wtedy pomyłkę
  • 88 / 1 / 0
sort którego kolor wpadał lekko w róż działał bardzo mocno na wejściu nie ogar duży lecz tylko przez chwile, euforia fajna, brakowało mi tylko speeda i był by produkt idealny
  • 66 / 1 / 0
Biały sort to porażka w porównaniu do różowego..
  • 0 / / 0
Potwierdzam, 250mg śniff i macie 80% 4mmc. Myślę że z 3mmc tez fajnie by zadziałało tak czy siak tylko czekać aż zrobi się tego pełno ;)
  • 88 / 1 / 0
Substancja ma potencjał. Miksował ktoś z jakimś stimem?
  • 1049 / 10 / 0
No tak, w nocy zapuscilem tego do paszczy troche ponad 1 gram, w odstepach i zajebiscie sie bawilem jakies 20 godzin z tym...
  • 11 / / 0
Muszę przyznać, że klefedron to bardzo ciekawa substancja. Euforia jest na podobnym przyzwoitym poziomie co 3MMC, ale wejście po ok ~100mg szczurku jest nieco dłuższe i subtelniejsze. Nie ma tego nieogaru i zalania serotoninowego na początku. Czas półtrwania w moim odczuciu to ok 2 godz. Następnie gwałtownie słabnie pozostawiając nie zbyt przyjemny odreal. Miałem dziwne uczucie jakby mój wzrok wolał perspektywę 3 osoby. Podobnie jak w przypadku 3MMC. Co mogło spowodować taki stan rzeczy?
  • 250 / / 0
Ma potencjał, a i owszem, do zamiany ludzi w zwięrzęta. A sama w sobie jest taka sobie... Jasne, spróbować raz czy dwa i tyle, cała bomba to potężny nieogar na wejściu, chwile coś się dzieje, w sensie człowiek jest rozjebany na cztery strony świata i pozostaje tylko gigantyczne parcie na dorzutę. Nie ma mowy o złym sorcie, różowe kryształki z koncówki wakacji. Został mi jeszcze jeden spory kamyk, jakby mnie przypadkiem naszła ochota na masakracje śluzówki. Co do stimów to łączyłem z NEBem, całkiem fajny miks, ale rozpieprza podwójnie, bez giebla nie podchodziłbym, ale to tez przeważnie się źle kończy - godmode i polewki co 15 minut i wreszcie zgonnn
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.